Maçakızı 'Yaza Merhaba' dedi! 

American Express Card’ın Maçakızı’nın konsept yenileme kutlamasıyla birleşen gecesinde, İtalyan lounge müziğinin en popüler gruplarından Smoma sahne aldı. İki lounge albümü olan ve dünyada en çok satanlar listesinde yer alan grubun büyük ilgi gördüğü gecede, medya dünyasından ve cemiyet hayatından değerli isimler ağırlandı. American Express Card üyelerinin ve dünya sosyetesinin önde gelen isimlerinin de Maçakızı’nın davetlisi olarak katıldığı gecede, davetliler unutulmaz anlar yaşadı.

 

Gerçekleştirdiği farklı ve özel projelerle her zaman üyelerine kendilerini özel hissettiren American Express Card’ın,  Bodrum’un en güzel koyu olan Göltürkbükü’nde yer alan Maçakızı ile birlikte düzenlediği bu özel partiye cemiyet hayatından Eda Taşpınar, İndhra Taşpınar, Mine Narin, Şebnem Dereli, Ayşe Erdem, Elif Dağdeviren, Aslı-Altuğ Başar, Volkan Büyükhanlı, İrem Yargıcı, Asuman-Sani Şener, Ayla Emiroğlu, Funda Güngör, Esra-Burak Yakupoğlu, Hamdi Akın, İshak Cerit, Alegra Levi, Melis Murathanoğlu, Bike Güreli, Vedat Ahçı, Nusret Cömert gibi isimler de katıldı.



Aslı-Altuğ Başar Bodrum'da ki partiye birlikte katıldılar.


Eda Taşpınar


Ebru-Mehmet Edin


American Express® Card Hakkında;
Garanti Bankası olarak, dünyanın en prestijli kredi kartı markası American Express ile biraraya geldiğimiz 2006 yılından beri, müşteri ihtiyaçlarını analiz ederek farklı segmentler için çok çeşitli ürünler sunuyoruz. 2007’de Centurion Line American Express Card’ları sunduk. Ürün portföyümüzü Bonus Platinum American Express ile genişlettik. Türkiye’de ilk defa ikili kart konseptini kullanarak Miles&Smiles American Express’i Miles&Smiles segmentine sunduk. Yine ülkede bir ilke imza atarak American Express Black olarak bilinen The Centurion Card’ı çıkardık. 2011 itibariyle ürün çeşitliliğimizi, Türkiye’nin en beğenilen kart programı haline gelen Bonus’un gücünü American Express’in ayrıcalıklarıyla birleştirdiğimiz Bonus American Express ile artırdık. 2012 itibariyle de Miles&Smiles, American Express kredi kartı olarak yenilendi. American Express markalı ürünlerimiz 1 milyon kart sayısına doğru hızla ilerliyor.

Asuman-Sani Şener

Editör: TE Bilisim