Genç çift Serhat - Derya Fazlıoğlu’nun Panorama 1453 te gerçekleşen düğün törenlerinde iş ve sanat dünyasını bir arada buluştu. Wilma Elles, Kerem Göğüş, Metin Şentürk, Mustafa Topaloğlu, İsmail Türüt, gibi ünlü isimlerin de katıldığı düğünde renkli simalar vardı. Gecede tüm dikkatleri üzerine çeken isim ise Kerem Güğüş ile Wilma Elles çifti oldu. Geçtiğimiz günlerde hava alnındaki çıkan haberler hakkında isyan eden çift, gazetecilerle yaptığı açıklamasıyla dikkat çekti. Kerem Güğüş düğün çıkışı yaptığı açıklamada, "Bu haberleri kim nasıl nerden buluyor anlamıyorum bunlar çoluk çocuk işleri şimdi buradayız sizlerinde gördüğü gibi gayet mutluyuz. Çıkan haberlerin hepsi yalan geçenlerde de hava alanında kavga etmişiz o habere çok güldük’’ dedi.

Serhat Fazlıoğlu, Derya hanımı alnından öperek kutladı.
Ünlü işadamı Aziz Fazlıoğlu nun ev sahipliğini üstlendiği düğünde ağır konuklarda dikkatlerden kaçmadı. Özellikle ünlü işadamlarından Alaaddin Saral ve geçtiğimiz dönem milletvekili işadamı Enis Sülün ünde hazır bulunduğu düğünde adeta bir tek kuş sütü eksikti….
Türküleriyle gecede İsmail Türüt ve Mustafa Topaloğlu müzik ziyafeti çekti. Düğünde daha sonra sırasıyla Gökhan Güney, Metin Şentürk, Sinan Yılmaz gibi isimler sahne aldı.
Düğüne aynı zamanda ünlü yapımcı ve  manken Vahe Kılıçarslan'da katıldı. Muhteşem düğün gecenin ilerleyen saatlerine dek sürdü…

Derya-Serhat Fazlıoğlu çiftinin mutlulukları görülmeye değerdi.

Düğünün ev sahipliğini yapan işadamı Aziz Fazlıoğlu "Bizi onurlandıran tüm konuklarımıza şükranlarımı ifade etmek isterim..2.nci oğlumu da evlendirdim.. Artık torun sevmek istiyorum….’’ şeklinde konuştu…

Sanatçı Metin Şentürk düğünde hazır bulundu.

Fazlıoğlu çiftinin düğününe çok sayıda davetli katıldı.

İş adamı Aziz Fazlıoğlu biricik oğlu Serhat Fazlıoğlu'nu evlendirdi.
Editör: TE Bilisim