Ceyla Aysal’dan yeni yıla ‘Platinum’ bir dokunuş

Ceyla Aysal yeni yıla Finlandia Vodka’nın yeni serisi ‘Finlandia Platinum’ eşliğinde girdi. Saf lüksün tüm öğelerini barındıran sınırlı sayıdaki bu özel içki Ceyla Aysal ve dostlarının Les Ottomans Otel’de gerçekleşen yeni yıl partisinde ilk kez tadıldı. Konuklar arasında Ahu Aysal, İbrahim Toraman ve Mehmet Kırklar da vardı…

Les Ottomans Hoteli’nin varisi Ceyla Aysal ve dostları 2013 yılına Finlandia Vodka’nın sınırlı sayıda üretilen yeni içkisi ‘Finlandia Platinum’u tadarak girdi. Ceyla Aysal eşliğinde başlayan parti serisiyle Türkiye’de ilk kez tanıtılan ‘Finlandia Platinum’, 2012’nin son gününde lüksün yeni simgesi olan tadıyla konukları büyüledi. Les Ottomans Hotel’de gerçekleşen partiye Ahu Aysal, İbrahim Toraman ve Mehmet Kırklar katıldı.

Les Ottomans Hotel'in sahibesi Ahu Aysal konuklarla yakından ilgilendi.

Konukların beğenisine ilk kez sunulan bu yumuşak içimli votka ile gece yarısı güneşinde yetişen altın sarısı arpa ve kuzey buzul sularının saf tadı açığa çıkıyor. Butik el işçiliği ile üretilen ‘Platinum’, Ceyla Aysal’ın Les Ottomans Hotel’de yine sınırlı sayıda gerçekleşecek olan parti serisinde başrolü oynayacak.

İbrahim Toraman, Dubai öncesi ilk yılbaşı kutlamasını İstanbul'da yaptı.

Mehmet Kırklar da Ceyla Aysal'ın yılbaşı partisine katılan konuklar arasındaydı.

Editör: TE Bilisim