GELECEĞİN LİDERLERİ LEOLARDAN GÖRKEMLİ DEVİR TESLİM

Leo kulüpleri, geleceğin lider adayları olan nitelikli ve hevesli 18 ile 30 yaş arasındaki gençlerin kendilerini geliştirirken topluma faydalı oldukları, kendi vicdanları ile Lions felsefesini yoğurdukları liderlik okullarıdır. Lions’un bu süreçteki payı hem onlara kendi felsefesindeki nitelik ve amaçları aşılamak hem de sponsor kulüpler yoluyla üyelerinin deneyimlerini aktarmaktır.

Her yıl seçimle gelen Yeni Yönetim Kadrosu 2 Temmuz Pazartesi akşamı görkemli bir devir teslim töreni ile görevi devraldılar ve çalışmalarına başladılar. Bunun yanında kriterlerini dolduran yeni üyeler ise Leo camiasına ilk adımlarını özel bir törenle attılar.

Caner Duru, Efe Acar
Montblanc, Rotap Saat, Kosifler Oto ve Viaport Venezia sponsorluğunda boğazın en romantik butik oteli olan Beylerbeyi Bosphorus Palace Hotel’de gerçekleşen törene birçok ünlü sima davet edildi.Sanatçı,İşadamları ve Siyasilerin davet edildiği bu özel gecede, 2011-2012 Dönemi Başkanı Caner Duru görevini 2012-2013 Dönemi Başkanı Efe Acar’a devrederek görkemli geceyi kapattılar.
Geleceğin Liderleri Leolar,bu özel gecede sosyal sorumluluk projeleri kapsamında TOFD (Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği ) için hazırlayıp sosyal medya da duyurdukları engelli vatandaşlarımızın önemsenmesine yönelik tanıtım videolarının da lansmanını yaptılar. Daha sonra ise 118 E Leo Yönetim Çevresi Leoları , TOFD tarafından verilen plaketle ödüllendirildiler.
Proje için Amerika’dan Almanya’ya Beyrut’tan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne Costa Rica’dan Rusya’ya kadar dünyanın dört bir yanından Leo Kulüp üyelerinin videolarından oluşan tanıtım videosunun yanı sıra oyuncu, müzisyen, radyo programcısı birçok sanatçının destekleriyle de bir tanıtım videosu daha hazırlandı. Destek veren sanatçılar arasında Bade İşçil, Murat Evgin, DJ Funky C, Radyo Programcıları Cenk&Erdem, Ceyhun Yılmaz, Cihan Ünal, Ahmet Selçuk İlkan, Doğukan Manço, Gripin, Murat Eken, Nail Kırmızıgül, Can Bonomo, Metin Keçeci, Fatih Erkoç, Hande Subaşı, Serhat Teoman, Beyti Engin, Seda Akgül, Selen Sevmen, Ece Uslu, Hasibe Eren, Bora Öztoprak, Çiçek Dilligil Öztoprak,İbrahim Kendirci, Zeynep Tuğçe Bayat, Taner Ergör, Emrah Akduman, Şeniz Kurultay, Orhan Aydın, Kaan Urgancıoğlu, Cem Kurtoğlu, Ateşli Topuklar Dans Grubu, Zeki Haşhaş, Eray Yasin Işık, Engin Yavaş, Faruk Karaçay, Deniz Celiloğlu, Serdal Genç, Yasemin Öztürk, Alman Müzik Grubu Wachgeküsst ve Profesyonel Atlet ve Uluslararası Top Model Larissa Reis bulunuyor.

Saygılarımızla,

118-E LEO YÖNETİM ÇEVRESİ

Efe Acar, Caner Duru

Editör: TE Bilisim