Misafirler üç gün boyunca Ezgi Yelen, Deniz Sipahi, Tolga Akyıldız, Jabbar, Hey Douglas, Tai The Percussionist, Aytek Dorken gibi ünlü isim ve DJ’lerin performansıyla Yapı Kredi Winter Escape’in keyfini doyasıya yaşadılar. Sevilen sanatçı Bengü ‘alaturka’ repertuvarındaki birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz bir akşam yaşattı. 

Bedri, Can, Ali Demir Güntay, Pelin Karahan

Kayak milli takımı ana sponsoru Milka’nın da destekleriyle gerçekleşen etkinlikte misafirler eğlencenin tadını çıkardılar. Eğlencenin zirveye taşındığı Yapı Kredi Winter Escape’te après-ski partiler, happy hour’lar, Mercedes-Benz G-Serisi ve GLC ile offroad test sürüşleri, çeşitli workshop programları ve çok özel deneyimlerle misafirler, eğlenceli bir hafta sonunu geride bıraktılar.

Vanessa, Raisa Sason

Yapı Kredi Winter Escape’e katılan ünlü isimler arasında Yasemin-İzzet Özilhan, Ceylan Çapa, Lal Denizli, Ivana Sert, Pelin Karahan- Bedri Güntay, Bade İşçil, Berrak Tüzünataç, Berk Suyabatmaz, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Arda Türkmen, Ekin Mert Daymaz, Derya Şensoy,  Raisa ve Vanessa Sason, Çiğdem Batur, Melis Özen, Başak Gümülcinelioğlu gibi isimler vardı.

Berrak Tüzünataç

Derya Şensoy & Berrak Tüzünataç birlikte kayak yaptılar.

Burcu Esmersoy'dan ayrıldıktan sonra oyuncu Berrak Tüzünataç ile aşk yaşamaya başlayan Berk Suyabatmaz Erciyes Dağı'nda kayak yaparak stres attı.

Yasemin & İzzet Özilhan

Editör: TE Bilisim