TEMA-K gönüllü grubundan Esra Öztürk, Figen Kıral ve Sedef Mercan’ın yöneticiliğinde Viyana gezisine cemiyet hayatının ünlü hanımları ilgi gösterdi. Dünya Kadınlar Günü için organize edilen geziden elde gelir TEMA Vakfı'nın doğa eğitimi programlarına aktarıldı. Dünya Kadınlar günü dolasıyla dört günlük Viyana seyahatine TEMA-K gönülleri 30 kişilik grup ile İstanbul’dan 18 Mart’da Viyana’ya uçtular.

Figen Kıral, Fulya Nayman, Sedef Mercan, Meral Kosif  birlikte poz verdiler.

.

TEMA Vakfı çalışmalarına destek sağlamak üzere cemiyet hayatının ünlü isimlerinin oluşturduğu Kaynak Çalışma Grubu (TEMA-K), 18 Mart Pazartesi günü dört günlük Viyana gezisine çıktı. Cemiyet hayatından önemli isimlerin katıldığı gezinin geliri TEMA Vakfı’nın doğa eğitim programlarına aktarılırken, 30 TEMA-K Gönüllüsü’nün katıldığı gezide Mayerling Ormanları, Seegrotte, Baden ve Schönbrunn Sarayı gibi Viyana’nın sembolik tarihi yerleri gezildi, Kursalon’da klasik müzik konseri izlendi ayrıcı Viyana’ya yakın ülke Slovakya’ya geçilerek günü birlik Bratislava turu yapıldı.

Figen Kıral, Meral Kosif ve Fulya Nayman gezide birlikte objektife poz verdiler.

.

TEMA-K Gönüllüleri adına konuşan Esra Öztürk, “TEMA-K Gönüllüleri olarak yaklaşık 20 yıldır gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla TEMA Vakfı’na destek veriyoruz. Bugün yaptığımız çalışmaların yüzlerce çocuğun hayatına olumlu etki edecek olması ve gelecek nesillerin hayatına önemli katkılar sağlaması bizim için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Bugüne kadar TEMA-K’nın verdiği destek ile on binlerce çocuk doğa eğitim programlarına katıldı. Desteklerimizi yeni etkinliklerle sürdüreceğiz” dedi.

Sedef Mercan, Figen Kıral, Esra Öztürk 

.

Dört günlük Viyana seyahatine katılanlar arasında; Esra Öztürk, Figen Kıral, Sedef Mercan, Meral Kosif, Fulya Nayman, Saniye Elmas, Aslıhan Şentürk, Nurgün Kemalbay, Ceyda Kadayıfçıoğlu, Azize Akandare, Fatma Cengiz, Şükriye Topaloğlu, Ümran İleri, Özlem Koyuncuoğlu, Nur Gürpınar, Seda Çuhadar Hızal, Şeyda Haksal, Zelal Özalp ve Nurşen Aksoy gibi isimler vardı.

Editör: TE Bilisim