20 yıldır tasavvuf ve felsefe konularında araştırmalarını sürdüren yazar Aslı Pekçetin’in ilk kitabı "Esmaların Mucize Sırları’nın lansmanı geçtiğimiz gün Pera Palace Hotel’de şık bir davetle gerçekleşti. Cemiyet hayatından çok sayıda seçkin simanın katıldığı lansmanda Pekçetin, tek tek tüm konukların kitabını imzaladı.

Arzu Kunt & Melis Aygen

Misafirlerine kitapla ilgili konuşma yapan Pekçetin, kendisi için uzun bir yolculuk olan tasavvuf araştırmalarını kitapla bütünleştirdiğini söyledi. Pekçetin sözlerine, “Tasavvuf ve insan psikolojisi üzerine araştırmalarım sürüyor. Bunun öncesinde tasavvufun felsefesi olan Esma’ül Hüsnalarla sizleri buluşturmak istedim. Çünkü Esma’ül Hüsna tüm kainatın kimyasıdır. Aralık ayında raflarda yerini alan kitabımda yaşadığımız şu hayatta her birimizin çözmeye çalıştığı, zorlandığı, takıldığı sorunların çözümü için Esma’ül Hüsnalar aracılığıyla yardımcı olacak yöntemleri sunmak istedim.” dedi. Aslı Pekçetin nisan ayında da psikolojisi ve tasavvufa yönelik ikinci kitabını çıkaracağının müjdesini verdi. Lansmana katılan konuklar neyzen dinletisiyle keyifli saatler geçirdi.

Demet Sabancı Çetindoğun & Aslı Pekçetin

Esmaların Mucize Sırları lansmanına katılan isimler arasında; Demet Sabancı Çetindoğan, Nilgün Esinli, Arzu Kunt, Fulya Eyilik,İtibar Tosyalı, Feza Fırat, Günsel Ülkü, Başak Oral, Ezra Çetin ve Seran Göçer gibi isimler vardı.

Feza Fırat

Tuğçe Eyilik

Demet Sabancı Çetindoğan, Pera Palace Hotel'de ki davette şıklığıyla dikkat çekti.

Editör: TE Bilisim