Dostları Genç Karagözlülü'leri yalnız bırakmadı

18.01.2014 tarihinde Zeytinburnu Belediyesi Kazlıçeşme Kültür Merkezi Akdeniz salonunda kıyılan nikah törenine çok sayıda kişi katılarak Karagözlü aisleisni yalnız bırakmadı.

Zeytinburnu Belediyesi, Kazlıçeşme Kültür Merkezi, Akdeniz Salonu’ndaki nikaha , siyasetin en renkli simalarından ve DYP ile DP’nin iiçe , il ve Genel Merkezin temel direği, Sevgi Grubu Onursal Üyesi Süleyman ULUOCAK ve Ercan ERGÜL, MHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Fethi Ahmet ALPASLAN, MHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Nazir GÜLER ve Yönetim Kurulu Üyeleri, DYP Zeytinburnu İlçe eski Başkanı İbrahim ŞENCAN, İş Adamı Ahmet ÇELİK,Sevgi Grubu kurucusu ve ZEYÇED Başkan Vekili Ali GÜNDÜZ,Basın Sözcüsü Gazeteci ,Mehmet ALPAY , Koordinatör Sevgi İZCİ ve gurup üyeleri, Alevi Dernekleri Federasyon Başkanı Av. Metin TARHAN, CHP İlçe eski Başkanı Metin Aytekin GAZİOĞLU, AK parti Yönetim kurulu Üyesi Aliye ÖZTÜRK, AK Parti Zeytinburnu Gökalp Mahallesi Kadın Kolu Başkanı Seviye AŞIR ve kızı Çiğdem AŞIR, ZEYDEF ve Giresunlular Dernek Başkanı Yaşar GÜNER, Giresunlular Derneği Genel Sekreteri Erdoğan GÜNER,Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye POLAT ve eşi Alaaddin POLAT, Yeşiltepe Mahallesi Muhtar Adayı Kadir ÜNVER, Telsiz Mahallesi Muhtar Adayı Kadir ŞENGÜL, Zeytinburnu Engellilerin Manevi Annesi ve AK Parti Zeytinburnu meclis Üyesi Aday Adayı Nurşen ÖRNEK, Zeytinburnu eski Futbolcusu ( Kemik Ali ) Ali AYDOĞAN ve eşi Nuray AYDOĞAN, Trakyalılar Derneği Temsilcisi Recep ERYILMAZ, Flaş TV Yöneticisi Diyar ARABUL, HIZLAN ve KARAGÖZLÜ aileleri ile davetlileri iştirak ettiler.

Zeki ve Mükerrem oğlu Yasin KARAGÖZLÜ ile Kadir ve Fatma HIZLAN’ın kızı Özlem HIZLAN’ın Nikah şahitliklerini KARAGÖLÜ ailesini temsilen MHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Fethi Ahmet ALPARSLAN, Yeşiltepe Mahalle Muhtarı Nadiye POLAT, HIZLAN ailesini de temsilen Mehmet SOYLU ve Alaettin EVGALLIOĞLU yaptılar. Evlenme Cüzdanı’nı vermek için ailelerin isteği üzerine MHP Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Fethi Ahmet ALPARSLAN davet edildi. ALPASLAN o ünlü deyişi Yusuf Gözlü sözleriyle kısa bir methiye yaptıktan sonra Türk Bayrağı’na sarılmış bir Kuran-ı Kerim’i yeni evli çiftlere öperek hediye etti. Yasin ve Özlem çifti de Türk Bayrağını ve Kuran-ı Kerim’i öperek teslim aldılar.

Bir çok kurum ve kuruluşun da çelenk gönderdiği Nikahta ,gelin ve damadın balayını Kıbrıs-Magosa'da geçirecekleri öğrenildi.
Editör: TE Bilisim