Yılmaz Ulusoy'un muhteşem gecesi

Aynı zamanda 62.yılınıda kutlayan Yılmaz Ulusoy 14 Şubat sevgililer gününde tanıtımın yapılması da ayrı bir güzellik olduğunu dile getirdi.Bir akşamda 3 mutluluğu bir arada yaşadığını ve dostlarıyla olmaktan çok duygu dolu olduğunu söyledi.Gelen misafirlerini tek tek gezerek kutlayan Ulusoy bir ara lise öğretmeniyle uzun uzun sohbet ederek elini öptü geldiği içinde teşekkür etti.

Gönül Yazar & Emel Sayın & Muharrem Erdemir
Gecenin sunuculuğunu kendi dalında efsane olan Halit Kıvanç'ın yaptığı davete icabet edenler arasında Yılmaz Ulusoy'un sevenleri,sanatçılar,siyasetçiler ve ailesi Yılmaz Ulusoy'u yanlız bırakmadılar.Katılan misafirler arasında Gönül Yazar, Orhan Gencebay, Sefer Ulusoy, Ayşe Abdik, Şaduman Karanis, Aysel Yığcı, Fatma Avşar, İzzet Günay, Göksel Arsoy, Ümit Tokcan, Hayri Kozakçıoğlu, İsmet Sezgin, İtalyan başkonsolosu Gianluca Alberini, hahambaşı İsak Haleva, Nevzat Ayaz,
Türker İnanoğlu, Kadir İnanır, Emel Sayın,Tuncer Kurtiz, İbrahim Polat, Yaşar Okuyan, Cüneyt Arkın, Ali Şen, Faruk Süren, Adnan Şenses, Necdet Ulucan, Orhan Ayhan, Ali Eyüboğlu, İbrahim Bodur, Ali Baransel, Altan Öymen, Atalay Şahinoğlu, Bayraktar Bayraklı, Cemal Safi, Durmuş Uysal, Erdoğan Demirören, Ergun Demirsoy, Ertekin Dinçay, Burhan Akdağ, Orhan Karvar, Muharrem Erdemir, Binnur Sönmez, Tahir Yaman, Mustafa Yıldırım, DSP Genel Başkanı Masum Türker, Mustafa Sarıgül, Salih Keçeci, Muammer Kapucuoğlu, Hüseyin Basusta, Serap Ulusoy, Pınar Ulusoy Şenol, Pelin Ulusoy Tepret, Mehmet Yılmaz Ulusoy, Didem Yılmaztürk Ulusoy, Oğuz Şenol, Turgut Tepret, Kaan Şenol, torunları ve daha birçok tanınmış sima bu özel gecede Yılmaz Ulusoy'un yanındaydılar. Dostlarının kaleminden kitabını ilk olarak gazeteci Ali Eyüboğlu'na imzalayan Yılmaz Ulusoy daha sonra diğer konuklarada kitabını imzalayarak mutluluğunu bir kez daha gelen misafirlerle paylaştı.

Cüneyt Arkın ve ailesi iş adamı Yılmaz Ulusoy'u yalnız bırakmadı.
62.yaşında ve İş hayatında 55.yıl ve 14 şubat sevgililer gününü aynı anda beraber yaşayan Yılmaz Ulusoy, '' Halka hizmet hakk'a hizmattir.Halka hizmat ibadettir.''diyerek çocuklarına şöyle öğüt vermiştir... ''Çocuklar sevin, verin, okuyun ve çok çalışın;sizden istediğim beklediğim sadece budur. Vatana, millete hayırlı birer evlat olun ve aile bütünlüğümüzü koruyun,çalışın. Kalıcı olmak kitap yazmak,ağaç dikmek,okul yaptırmaktır.Hayata sahip çıkın, denizlerimizi temiz tutun,ormanlarımızı koruyun.Tüm hayatınızda benim yaptıklarımı devam ettirmeye çalışın '' demiştir.

Kadir İnanır & Yılmaz Ulusoy & Türker İnanoğlu
Kitabının tanıtım gecesini mutlu bir şekilde tamamlayan Yılmaz Ulusoy daha sonra ailece fotoğraflar çakilerek geceye son verdiler.Gecenin sonunda gelen misafirlerin hepisine birer kitap ve dvd hediye edildi.

Haber ve Fotoğraflar:
Muharrem ERDEMİR
Editör: TE Bilisim