Efsane sanatçı Gülden Karaböcek ve kızı Nur Düzgit ile bir araya gelen yapımcı Birol Güven, “Konuğumuz sevgili Gülden Karaböcek ve kızı Nur. Seksenler konuşuyoruz. Sezon finalimiz onun sesiyle daha güzel olacak.” yazarak birlikte çektirdikleri fotoğrafı twitter'dan paylaştı. 

Dizinin final bölümünde Gülden Karaböcek’in yorumladığı sözleri Ahmet Selçuk İlkan’a bestesi Atilla Alpsakarya’ya ait ‘Ayrılık Kolyesi’ adlı şarkıya yer verileceği öğrenildi. Dizinin yeni sezonda ki bölümlerinde de Karaböcek’in klasikleşmiş şarkılarına yer verilecek.

Gülden Karaböcek ve kızı Nur Düzgit yapımcı Birol Güven ile.


Yapımcı Birol Güven filoya askeri tanklar katacak!

80'li yılların en tartışmalı olayı kuşkusuz 12 Eylül Darbesi. 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in yargılandığı bugünlerde, 32 yıl önceyi anlatan 80'ler dizisinde yavaş yavaş ihtilal günlerine yaklaşılıyor.

80'ler dizisinin yapımcıs
ı Birol Güven; “Biz bu işi zaten 12 Eylül için yaptık. Bu bir 12 Eylül komedisi aslında. Tiraji komik tabii ki. 12 Eylül olduğu zaman çok acı şeyler oldu tabii ama komik şeylerde oldu. Biz daha çok o tarafında durduk. İnşallah askerleri göreceğiz, mümkün olursa tankta yaptırıyoruz. Tabi dekor anlamında tank yaptırıyoruz. Askeri araçlar katacağız dekorumuza. Dekoru büyüttüğümüz içinde taşınıyoruz. Büyük bir yer kiraladık, önümüzdeki yıl dekorumuz çok büyüyecek.” dedi.

“Nostalji dizisi bu dönem dizisi değil.”


“Nostalji dizisi bu ben dönem dizisi demiyorum.” diyen Birol Güven, 80'lerde yaşanan komik olayları, her yönüyle ele aldıklarını söyledi.


Eşi Burcu Güven'le birlikte Hakan Eren'in partisine katılan usta yapımcı Birol Güven bugüne kadar Orhan Gencebay, Ümit Besen ve Yeliz'in şarkılarına yer verdiklerini belirterek dizinin final ve yeni sezondaki bölümlerinde Gülden Karaböcek'in şarkılarına yer vereceklerini söyledi.


Birol Güven, Burcu Güven

Evlilik “Nostaljik”

 Evlilik nasıl gidiyor sorusuna Birol Güven “Nostaljik” diyerek yanıt verirken; Burcu Güven; “Bizde nostaljik olduk artık. 92'de evlendik tam 20 yıl oldu. Ama hiç 20 yıl gibi değil." dedi.
Olcay Ünal SERT

Editör: TE Bilisim