Yapımcılığını Düş Gezginleri Film’den Nilgün Sağyaşar’ın yaptığı yönetmenliğini Göksel Aydın ve Irmak Çengel’in üstlendiği dizide varlıklı Haznedar ailesinin torunu Cem karakterini canlandıran Emren, “Cem biraz serseri ama delikanlı bir çocuk. Özünde iyi kalpli biri fakat kendini içinde bulduğu zenginlik onu şaşırtıp yanlış şeyler yaptırıyor” diyor. Cem Aşkın Bedeli’ni çekecek mi sorusuna, “Ezgi Baran’ın diziye girmesi ile Cem bu sezon esas aşkın bedelini çekecek” diyen yakışıklı oyuncu özel hayatınızda çapkın birimisiniz sorusuna “Öyleyimdir biraz” diye yanıt veriyor.

Balamir Emren, “Aşk bence uyumdur. Kendimden bir şeyler bulduğum insanla aşk yaşayabilirim. Karşıt fikirlere sahip olan insanlar bana çok çekici gelmez. Güzelliği severim ama ikili ilişkilerde dürüstlük ve hoşgörü daha önemli. İyi bir ev adamıyım. Güzel yemek yaparım. Bir kadını mutlu etmeyi bilirim. AŞK ADAMIYIM! Ama naz sevmem!” diyor.
İnsanların hâlâ kendisini Akasya Durağı’nda ki Zeki Alasya’nın oğlu Mert karakteriyle hatırlayıp sokakta imza isteyip fotoğraf çektirdiğini belirten Balamir Emren, “Hedefim filmleriyle büyüdüğümüz Zeki Alasya, Metin Akpınar gibi kalıcı olabilmek” diyor.

'Aşkın Bedeli' oyuncuları toplu halde.
Editör: TE Bilisim