Ay Yapım’ın sevilen dizisi Bana Sevmeyi Anlat, dünyanın en prestijli televizyon fuarı MIPCOM ile dünyaya açıldı. MIPCOM 2016 için Cannes’a giden dizinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Seda Bakan, yabancı basının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Fox ekranlarından izleyiciyle buluşan Bana Sevmeyi Anlat dizisinin başrol oyuncuları Kadir Doğulu ve Seda Bakan, geçtiğimiz gün dünya televizyon sektörü için büyük önem taşıyan MIPCOM fuarına katıldı. On beş bin kişinin katılımcı olarak hazır bulunduğu, dünya televizyon endüstrisinin vitrini olarak adlandırılan fuar alanında dünya medyasıyla buluşan Kadir Doğulu ve Seda Bakan röportajların ardından basına birlikte poz verdi. Türk dizilerinin dünyada giderek daha fazla ilgi görmesinin kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirten Kadir Doğulu ve Seda Bakan, Cannes’da bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler. İkili, Salı gecesi Fox’un düzenlediği partiye katıldıktan sonra Cannes’a veda etti.
Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla Cuma akşamlarına ismini yazdıran Bana Sevmeyi Anlat, yeni bölümüyle 21 Ekim Cuma günü FOX’ta ekrana gelecek.
'Bana Sevmeyi Anlat' Cannes'da büyük ilgi gördü.
Editör: TE Bilisim