Başarılı oyuncu Duygu Keser  ‘Bergüzar Korel’e benzetiyorlar mı ?’  sorusuna; “Evet, Bergüzer Korel’e çok benzetiyorlar. Türkiye’nin en güzel kadınlarından birisi. Benzetilmekten rahatsız değilim.” dedi.
Günlük dizi çekmenin zorluklarına da değinen Duygu Keser; “Bir hafta da beş bölüm çekiyoruz. Günde 14 saat çalışıyoruz. Günlük dizi deyince ilk başta korkmuştum. İlk bir, bir buçuk ay çok yoğun çalıştık. Sabah 5’te gidip akşam 7’de evimde oluyorum. “ dedi.   ‘Sıla’ dizisiyle tanındığını belirten Duygu Keser, izleyicilerin saçlarınız nasıl bu kadar canlı sorusuna “Özel bir çaba sarfetmiyorum, tamamen doğal hali” diye yanıt verdi.
Program çıkışı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Duygu Keser ve Ozan Dağgez ‘Alın Yazım’ dizisine gösterilen ilgiden bir hayli mutlu olduklarını belirterek dizide canlandırdıkları Asya ve Yiğit karakterinin büyük aşk yaşadığını belirtirken, “Rolümüzü canlandırırken karakterlerin yaşadığı yoğun duygu ve dram gereği birbirimizin gözlerine bakınca ağlıyoruz” diye yanıt verdiler.

'ASYA TÜM OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN AYAKTA KALMAYI BAŞARMIŞ BİR KARAKTER' DİYEN DUYGU KESER; "FAKİR KIZ – ZENGİN ERKEK AŞKI DİYE KLİŞE OLARAK NİTELENDİRİLDİK, HAYATTA NE KLİŞE DEĞİL Kİ?" DİYOR.

Zengin erkek fakir kız ilişkisi diye sert eleştiriler yapıldığını belirten Duygu Keser; “Yetimhane de büyümüş bir kızın (Asya) neden başına her şey geliyor ve neden tabiri caizse ‘ezik’ gösteriyorlar diye eleştiriyorlar.  Bizim de bu dizide verdiğimiz mesaj ‘Zaten yapmamamız lazım’ diyerek yapılmaması gerekeni gösteriyoruz ki, ‘bunu yaparsanız böyle olur’ diye sonuçlarını da gösteriyoruz. İnsanlara ön yargılı olmamaları gerektiğini hatırlatıyoruz. Zaten güçsüzler, hayata bir adım geride başlıyorlar, yetimhane de başlamış hayata. Biz de bunu gösteriyoruz, o zaman da yanlış anlaşılıyoruz. Asya bütün olumsuzluklara rağmen ayakta kalmayı başaran bir karakter.  Tüm iyi göstermelerimize rağmen yanlış anlayanlar olabiliyor. Fakir kız – zengin erkek aşkı diye klişe olarak nitelendirildik, hayatta ne klişe değil ki? Eleştiri yapanlar kendi hayatlarında klişe olmayan bir şey söylesinler bende ondan sonra yanıt vereyim.  Klişe olan şey etkisini kaybetmiş şeydir, oysa biz çok etkili bir şey yapıyoruz. Fakir kız-zengin oğlan ilişkisi olsa da hikaye orada, dram orada, neden insanları sınıflandırıyoruz ki? Belki de Yiğit (Ozan Dağgez) parası olduğundan değil, hayatta hiçbir zaman parasını kullanmamış, parayı düşünen de kız değil  daha çok bu yönlere, karakterlere bakmak lazım. Bizde bunları gösteriyoruz tabi insanlar ters anlıyorlar, siz bunları övüyorsunuz diye anlıyorlar. Oysa biz onu yeriyoruz, böyle bir gerçeklik var hayatta; ‘Yapmayın!’ yaparsanız böyle bir gerçeklik var hayatta, yapmazsanız da  böyle olur diyoruz“ dedi.
YÜZÜK TAKINCA DEĞİL, TAKMAYINCA RAHATSIZ OLUYORUM…
Yiğit’i oynayan Ozan Dağgez de “Tutkulu, aşkına sahip çıkan bir karakteri oynuyorum.  Zengin ya da fakir olmak hayatın içinde olan şeyler. Günümüz de de çokça bu tür karakterlerin reelini görüyoruz o yüzden klişe olarak adlandırmamak lazım.” dedi.  Dizide Yiğit’i oynayan Ozan Dağgez Barış Manço gibi yüzük tutkunu olduğunu belirterek, “ Yüzük takınca değil, takmayınca rahatsız oluyorum” dedi.
Editör: TE Bilisim