Yeni sezonda merakla beklenen dizisi Firuze’nin aylardır yapılan cast çalışmaları sonucunda oyuncu kadrosunu belirledi. Aşk, entrika ve iktidar mücadelesinin anlatıldığı Firuze, televizyon izleyicisinin yeni fenomeni olacak.

Ekranın en sevilen ve özlenilen isimlerini biraraya getiren dizinin başrollerini Ceren Hindistan, Ceyda Ateş, Haluk Piyes ve Fırat Çelik paylaşacaklar. Dizinin kadrosunda ayrıca Engin Şenkan, Özay Fecht, Yıldız Kültür, Aytaç Öztuna, Taner Barlas, Murat Göksu gibi usta isimler de yer alıyor.

Ceren Hindistan yoksul bir ailenin güzeller güzeli kızı Firuze'yi, Ceyda Ateş ise onunla aşk için kıyasıya bir mücadeleye girecek varlıklı bir ailenin ihtiraslı kızı Suzan'ı canlandıracak. Dizinin başrollerindeki erkekleri ise ekranların sevilen ve özlenen iki başarılı yakışıklı oyuncusu Fırat Çelik ve Haluk Piyes canlandıracak. Fırat Çelik ülkenin önde gelen zengin ailelerinden birinin yakışıklı tek varisi Oğuz karakterini canlandırırken, Haluk Piyes ise Arısoy ailesinin koruması ve köşkün kalfasının oğlu Demir olarak beyazcama yanısyacak.


Yaklaşık dört aydır ön hazırlık çalışmalarından sonra çekimlerine başlanılan dizi yakında Show Tv' ekranlarında televizyon izleyicisyle buluşacak. Yapımcılığını Murat Tokat’ın üstlendiği, senaryosunu Aydın Üredi, İdil Kuzuoğluve Peri Oruç’un yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda ise daha önceki başarılı işleriyle adından söz ettiren ünlü yönetmen Cemal Şan oturuyor.
Editör: TE Bilisim