Ay Yapım imzalı, başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı sezonun büyük merakla beklenen yapımı Cesur ve Güzel'in yayın tarihi belli oldu. Cesur ve Sühan'ın ilk görüşte başlayan tutkulu aşklarını konu alacak dizi 10 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da Star TV'de izleyicisiyle buluşacak.

Dizinin dün akşam ekrana gelen ve büyük beğeni toplayan ilk bölüm tanıtımı heyecanı arttırdı. Senaryosunu Ece Yörenç’in yazdığı, yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı dizinin kadrosunda ayrıca; Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları, Fırat Altunmeşe, Nihan Büyükağaç ve Devrim Yakut yer alıyor.

Cesur ve Güzel'in kısaca konusu ise şöyle; “Bir gün Cesur adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen Korludağ’ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli Sühan çıkar. Bu sıra dışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.”

Yeni tanıtım linki: https://www.youtube.com/watch?v=PdPyh2qf1L8
Editör: TE Bilisim