‘Aşk Laftan Anlamaz’ adlı dizide Didem karakterini canlandıran güzel oyuncu Tuğçe Karabacak, canlandırdığı rolle ilgili ilginç açıklamalar yaptı.
 
 Didem’in eğlenceli olduğu kadar zorlayıcı bir karakter olduğunu söyleyen Karabacak, “Didem oldukça saplantılı bir kız, saplantılı olduğu taraf Murat’a (Burak Deniz) aşık olması. Aynı zamanda Murat’ın sahip olduğu şirketin marka yüzü. Oldukça kendini beğenmiş ve narsist birisi. Murat’ın kendisini istemediğini asla kabul etmiyor.  Erkekler söz konusu olduğunda çok kurnaz. Güzelliğiyle tüm erkekleri elde edebileceğini düşünüyor. Murat’ı o şekilde elde edebileceğini düşündüğü için Hayat (Hande Erçel) karakteriyle bir çatışma içerisinde” dedi.

Tuğçe Karabacak, Didem karakterinin kendisine çok uzak bir karakter olduğunu belirterek “Eğlenceli olduğu kadar zorlayıcı bir karakter. Asla cebimden oynayamayacağım bir karakter. Çekerken çok eğleniyorum.” dedi.
 
Yapımcılığını Burak Sağyaşar’ın sahip olduğu Bi Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin üstlendiği, kadrosunda Hande Erçel, Burak Deniz, Özcan Tekdemir, Merve Çağıran, Oğuzhan Karbi, Tuğçe Karabacak gibi ünlü isimlerin rol aldığı ‘Aşk Laftan Anlamaz’ Show TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor. 

Editör: TE Bilisim