atv’nin yeni sezon dizisi “Eve Dönüş” oyuncularının yer aldığı afiş çalışmasıyla sosyal medyada en çok yorumlanan konulardan biri olarak, Twitter’da TT (Trend Topic) listesine girdi.

Yeni sezona iddialı giriş yapacak olan diziler arasında ön sıralarda bulunan ve geçtiğimiz günlerde ardı ardına yayınladığı tanıtım çekimleriyle beklentileri yükselten dizinin görücüye çıkan ilk poster görseli, #evedönüs etiketiyle Twitter, Türkiye Trending Topics listesine girmeyi başardı! Etiket, afiş yayınlandıktan kısa bir süre sonra Twitter Türkiye Trending Topics listesinde ilk sıraya girdi.

Eve Dönüş dizisinin hayranları dizi daha başlamadan, dizinin ilk afişi yayınlandığı andan itibaren afiş paylaşımları ve yorumlarıyla dizinin sosyal medya gündeminin ilk sırasına yerleşmesini sağladı. Trend Topic olan afişiyle Eve Dönüş, böylelikle dizi daha yayınlanmadan afiş çalışmasıyla Türkiye'nin gündemine oturan ilk dizi olma ünvanını ele aldı.

atv’ nin merakla beklenen Ekim ayında ilk bölümü yayınlanacak olan Eve Dönüş, sezonun iddialı ve çok merak edilen dizilerinden biri. Cansel Elçin, Dilşad Çelebi, Tardu Flordun, İpek Erdem, Feride Çetin, Ayten Uncuoğlu, Burak Demir, Murat Atik, Ümit Olcay, Merve Oflaz, Zeynep Özder, Gülden Dudarık, Leya Kırşan ve Edip Saner gibi önemli isimleri bir araya getiren dizi, yeni sezona başlamak için gün sayarken, bir yandan da yeni sezon posterleriyle hayranlarının gönlünü hoş tutmayı ihmal etmiyor.

Heyecanlı ve sürükleyici hikâyesiyle izleyiciyi ekrana bağlayacak olan dizi, birbirlerine yabancı olsalar da aynı kaderi paylaşmak zorunda kalan Yusuf ve Leyla’nın hikâyesini anlatacak. Başrolünde Cansel Elçin ve Dilşad Çelebi’nin yer aldığı Eve Dönüş dizisi aşk, aile ve intikam temalarını barındıran hikayesiyle, Ekim ayında ekran macerasına başlıyor.


Editör: TE Bilisim