İLK NETFLIX ORİJİNAL FİGÜRÜ HAKAN:MUHAFIZ İLE MADAME TUSSAUDS İSTANBUL’ DA!

İstanbul, Türkiye - 11 Mart, 2020 - Dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmeti Netflix, ilk Türk orijinal yapımı Hakan: Muhafız’la bir ilke daha imza attı. Çağatay Ulusoy’un hayat verdiği ilk Muhafız karakteri “Harun”, ilk Netflix orijinal figürü olarak Madame Tussauds İstanbul’da yerini aldı.

Çağatay Ulusoy’un katılımı ile gerçekleşen açılışa ilgi büyüktü. Dizide 3 saati bulan hazırlık süreciyle Harun’a dönüşen Ulusoy, bu canlandırdığı karakterin balmumu figürü ile objektif karşısına geçti. İlk Netflix Orijinal figürünün kendi canlandırdığı karaktere ait olmasından çok mutlu olan oyuncu heyecanını basın mensupları ile paylaştı.

Yapımına yaklaşık 1 yıl önce başlanan figür için yaklaşık 150 kg kil kullanıldı. Gözlerin yapımı 15 saat, baş ve yüz bölümünün renklendirilmesi 50 saat, saçların tek tek eklenmesi 140 ve vücudun yapımı ise 170 saatte tamamlandı. Yaklaşık 25 kg ağırlığında olan ve‘Harun’ karakterinin orjinal kostümünü de giyerek aslını aratmayan figür gördüğü ilgiye göre Madame Tussauds’un dünyadaki diğer şubelerini de ziyaret edecek.

Hakan: Muhafız’ın 3. sezonu sadece Netflix’te! netflix.com/theprotector

Hakan Muhafız: 3. Sezon Hakkında:

Dizinin yeni sezonunda Hakan, Muhafız kanı taşıyan abisi tarafından cehennem yerine dönen İstanbul’u kurtarmak için kıyasıya bir savaşa giriyor. Şehir Ölümsüzler’in saldırısı sonucu yayılan bir virüsle mücadele ederken, Faysal ve Rüya kötü emellerine ulaşmaya çok yaklaşıyor. Hakan panzehiri yapması için ulaşacağı Nisan (Funda Eryiğit) ve bu yolda karşılaşacağı Burak (Taner Ölmez) ile şehrin insanlarını kurtarmak için maceraya koyulur. Tüm bunlara karşı ayakta kalmaya çalışan Hakan aynı zamanda altı yüz yıllık bir öfkeyle İstanbul’u kendisine dar etmeye hazırlanan Vezir’i bulması gerekir. Atalarının yaşadıkları Hakan'ın bugünkü mücadelesine ışık tutar ve geçmişle şu an arasında gidip gelen bir yolculuk için kolları sıvar.

10 bölümden oluşan fantastik dizinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Hazar Ergüçlü, Funda Eryiğit, Taner Ölmez, Okan Yalabık, Bige Önal ve Burçin Terzioğlu yer alıyor.

Netflix Hakkında:

Netflix, 190'dan fazla ülkede 167 milyonu aşkın ücretli kullanıcının farklı türlerde ve dillerde diziler, belgeseller ve sinema filmleri izlediği, dünyanın eğlence odaklı lider yayın hizmetidir. Üyeler yayınları istedikleri kadar, istedikleri zaman, istedikleri yerde, internete bağlı tüm ekranlarda izleyebilirler. Yayınların tamamını reklamsız olarak ve herhangi bir taahhütte bulunmadan oynatabilir, durdurabilir ve daha sonra izlemeye devam edebilirler.


Hakan Muhafız Sosyal Medya Kanalları:

Twitter: @theprotector

Instagram: @theprotectornetflix

Facebook: @theprotectornetflix

Editör: TE Bilisim