Geçtiğimiz sezona damgasını vuran HAYAT DEVAM EDİYOR’un ikinci sezonu, 14 Ekim Pazar günü saat:20.00’De Atv’de başlıyor.İşte yeni sezon ile ilgili dizinin oyuncularının görüşleri:
En iyisini Yapınca Başarı Gelir
-Şenay Gürler-
Oldukça başarılı bir dönem geçirdik. Bu sezon da aynı başarıyı devam ettirip üzerine yeni şeyler koyarak daha başarılı olacağımıza inanıyorum. Doğrusunu, en iyisini yaptığınızda seyircinin hakkınızı fazlasıyla vereceğini biliyorum. Geçen yıldan kalan olaylar bu sezon çözüme ulaşıyor. Yeni olaylar da cereyan edecek ama heyecanlı olaylar izleyiciyi bekliyor. Tüm set ekibini çok özlemişim. Yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorum.
Yeni Sezondan Beklentim Yüksek
-Meltem Miraloğlu-
Bu sene beklentilerim daha yüksek. Geçtiğimiz sezon yakaladığımız başarıdan daha güzel bir başarı elde edeceğimizi düşünüyorum. Geçtiğimiz sezona nazaran olaylar zinciri daha efektif olacak. Çok daha güzel sahneler olacak. Dizinin gidişatının izleyicinin beklentisini fazlasıyla karşılayacağına inanıyorum. Diziye verilen arada sette olmayı ve bu ortamı çok özledim. Ama en çok da yönetmenimiz Levent Türkan, Suna Selen ve Fikret Ağabeyimi özledim.

Hikaye Akıcı ve Derli Toplu Olacak
-Ali Ersan -
Benim beklentim geçen sezondan daha yüksek.Hikaye akıcı ve daha derli toplu bir hal alıyor. Seyircinin ilgisini daha çok çekeceğine inanıyorum. Gözyaşlarından ziyade daha olumlu olaylar zincirine yer verilecek. Set ekibini çok özledim, yeni sezon herkese hayırlı olur inşallah.

Dram Yerine Daha Yumuşak Olaylar Olacak
-Fikret Kuşkan-
Geçtiğimiz sezon çok başarılı bir dönem geçirdik. Yeni sezonda bu başarının da üstüne çıkacağımıza inanıyorum. Ekip olarak daha iyisini yapmak için çalışıyoruz. Geçen sezonki dramatik ağırlığın yerine bu sene daha yumuşak olaylara yer verilecek. Çözüm bekleyen olaylara çözüm bulurken, ailenin dağılması da kaçınılmaz olacak. Biz bir aile olduk. Birlikte olmadığımız zaman, ayrı olduğumuz anlarda da bir birimizi özlüyoruz.

Bir Yıllık Deneyim En Büyük Kozumuz
-Arif Erkin-
Ekip olarak birlikte geçirdiğimiz bir yıllık deneyim var. Bunu olumlu anlamda değerlendirerek hem oyunculuk hem de ekip olarak üzerine koyacağımıza inanıyorum. Daha iyisi olmaması için hiçbir neden yok. Bu yılki senaryoyu tam olarak bilmiyorum ama izleyicinin memnun kalacağına tüm kalbimle inanıyorum. Herkes bir aile oldu burada. Kendi ailemden çok ekiple birlikte oluyorum. Haliyle hepsini çok özlüyorum.

-Yasemin Allen-
Ağır bir dramayı konu alan dizinin bu seneki konusunda değişiklik olacağını zannetmiyorum. Dizinin birinci sezonunda belirli bir kitlesi ve sadık izleyicisi oluşmuştu zaten. Oldukça huzurlu bir ortamımız var. Bir çok arkadaşımla verilen arada görüştük zaten.

Küçük Gelinlerin dramının anlatıldığı 'Hayat Devam Ediyor' 2'inci sezona iddialı başlıyor...

Editör: TE Bilisim