Ay Yapım imzalı, ekranların reyting rekortmeni dizisi İçerde'de bu akşam taşlar yerinden oynuyor. Yeni bölümde; Sarp, babası yerine koyduğu Yusuf Müdür'ün kendisini aldatmasıyla Yusuf ile yollarını ayırıyor. Çocukluk yıllarında Coşkun tarafından sokaklarda dilendirilen Mert ise o yıllarını mahveden adamla yüzleşiyor.

SARP İÇERDE DEĞİL Mİ?

İçerde'nin merakla beklenen yeni bölümünde; Yusuf'un, Necip kılığına girerek Sarp'a oynadığı oyun ikilinin yollarının ayrılmasına neden olacak. Sarp'ın duygu yüklü anlarının ekrana geleceği bölümde, Sarp, Celal'den intikamını tek başına almaya karar verecek. Celal'in yeni sevkiyatını öğrenen Sarp acaba Yusuf Müdür'le bu bilgiyi paylaşacak mı?

MERT, YÜZÜKLÜ ADAM COŞKUN İLE YÜZLEŞİYOR!

Düşmanı Coşkun'un yaşadığını öğrenen Mert, yaşadıklarının hesabını sormak için peşine düşecek. Soluk soluğa geçecek bölümde Mert ve Coşkun'un kaçınılmaz yüzleşmesini ekran başındakiler  nefeslerini tutarak izleyecek. Coşkun'la yüzleşen Mert acaba ailesinin kim olduğunu öğrenebilecek mi?

Senaristliğini Ertan Kurtulan, yönetmenliğini Uluç Bayraktar'ın üstlendiği İçerde'nin yeni bölümü 5 Aralık Pazartesi saat 20:00'da Show TV'de ekrana gelecek.
 
Editör: TE Bilisim