Elif: “İnsan en zor kime veda eder biliyor musun? Son sözünü söyleyemediğine...”
Ömer: “Unutmak yok, Alışmak var diyorlar! Alışmayacağım!”
Tuba Büyüküstün (Elif) ve Engin Akyürek (Ömer)’in karşılıklı konuştuklarını zannettiğimiz tanıtımın finalinde ikilinin aslında kaybettikleri sevdikleriyle vedalaştığı ortaya çıkıyor. Sürpriz finaliyle izleyiciyi meraklandıran tanıtım, ekranlarda yepyeni ve sürükleyici bir hikayenin başlayacağının sinyallerini veriyor.
VAN’DAN ROMA’YA UZANAN MACERA BAŞLIYOR!
Engin Akyürek’in Van Organize Suçlar Şubesi Komiseri Ömer; Tuba Büyüküstün’ün varlıklı bir ailenin Roma’da yaşayan başarılı tasarımcı kızı Elif olarak seyirci karşısına çıkacakları dizi, bir cinayetle kesişen hayatları konu alıyor.
Çok sevdiği nişanlısını bir cinayete kurban veren Ömer ile mükemmel bildiği babasının aslında kara para aklayan bir mafya olduğunu öğrenen Elif’in kaderleri, cinayetin ardından yaşananlarla değişecek. Bu hikayede kimi paranın pırıltısının esiri olacak, kimi aşkın, kimi gerçeğin, kimi sırların, kimi de hırslarının… Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın kaleme aldığı, Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini yaptığı “Kara Para Aşk” adlı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Nebahat Çehre, Erkan Can ve Aytaç Arman da yer alıyor. Parayla sınanamayan bir aşkın hikayesini anlatan ”Kara Para Aşk” çok yakında Atv ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.
FRAGMAN LİNKİ: http://www.youtube.com/watch?v=nRE938TQqdo

Editör: TE Bilisim