Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün'ün senaristliğini üstlendiği dizi, Nihan ve Kemal’in  aşk serüvenini anlatıyor.
4.bölüm...
 
Nihan ve Kemal için yüzleşme vakti!
 
Leyla’nın küçük sürpriziyle, hiç beklemedikleri anda, karşı karşıya kalan Nihan ve Kemal için artık yüzleşme vaktidir. Vapurda, Nihan ve Kemal’i gören Emir, öfkesini bütün hücrelerinde hisseder. Emir artık geçmişin derinliklerinde iz sürecektir.

Leyla’nın planı Nihan cephesinde karşılığını bulur. Ama Kemal’de aynı etkiyi yaratmaz. Nihan, anlatamadığı gerçeklerle sınanırken; yıllar sonra karşılaştığı adamı, bugünküKemal’i sorgulamaya başlar. Bu sorgu Nihan'ı, bir yüzleşmeye itecektir.

Öte yandan Asu’nun Kemal’e karşı konulmaz ilgisi; onu, Kemal ve Nihan hakkında araştırma içine iter. Bulduklarıysa Asu’nun kalbini acıtır.

Önder,  Kemal’in kim olduğunu öğrendiğinde, kızını korumak için bir hamle yapar. Bu hamleyle, hayatları geri dönüşü olmayan bir yöne gidecektir.

Leyla’nın karışışına en beklemediği anda çıkan biri, Leyla’nın özenle koruduğu dengelerini alt üst edecektir.

Kemal, Tarık’a yardım etmek ister. Ama fark etmeden yanlış yapar. Bu yanlış, iki kardeşin aralarındaki gerilimi iyice arttırır. Kemal’i de Hüseyin’le de karşı karşıya getirir.

Salih, sonunda Kemal’e açılmaya, Zeynep’e olan aşkını anlatmaya karar verir. Fakat Kemal’den duydukları, Zeynep’le aralarındaki uçurumu işaret eder. Zeynep’se, Nihan’ın ayarladığı ajansa görüşmeye gider.  Bu görüşmeyle Zeynep’in hayatında yepyeni bir kapı açılır.

Bir kapı da Kemal'in iç dünyasına açılacaktır. Katıldığı bir televizyon programı, kendine başka bir gözle bakmasına yol açar ve Kemal, hesabının sadece Emir Kozcuoğlu'yla olmadığını fark eder. Nihan, Kemal'i çözebildiğini sanırken, gördükleri karşısında şaşırır. Emir ise, Kemal'i alt etmek için hayattaki en zayıf noktasına el uzatır.  
 
 
 
 
YAPIM                             :  Ay Yapım
YÖNETMEN                      :  Hilal Saral
SENARYO                         :  Anıl Eke, Özlem Yılmaz ve Burcu Görgün
OYUNCULAR                    : Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Zerrin Tekindor, Burak Sergen, Neşe Baykent, Zeyno Eracar, Orhan Güner, Kürşat Alnıaçık, Rüzgar Aksoy, Çağla Demir ve Melisa Aslı Pamuk
 
 
Yayın Günü: 4 Kasım Çarşamba
Yayın Saati: 20.00 / Yeni bölüm  - 4.bölüm
 
 
Editör: TE Bilisim