“Bu Evliliğin Her Dakikası Yalandı!”

 Ay Yapım imzalı Kara Sevda’nın dün akşam yayınlanan bölümü, final sahnesiyle büyük heyecan yarattı. Bir taraftan Emir’in, Nihan’ın anneliğini itibarsızlaştırmak için kurduğu tuzağa Nihan’ın şok etkisi yaratan cevabı, diğer taraftan köşeye sıkışan Zeynep’in çaresizce hayatına son vermeye kalkışması yürekleri ağza getirdi.
 
Nihan’ı, Kemal’den uzak tutmayı başaramayacağını anlayan Emir, Nihan’a tuzak kurdu. Nihan’ı kızının hayatını tehlikeye atan anne konumuna sokan Emir, Nihan’ı bir kez daha kızıyla tehdit etti. Nihan’ın, Emir’e cevabı herkes için şok etkisi yarattı. Nihan’ın tüm basının önünde evliliklerinin bir yalandan ibaret olduğunu itiraf etmesi tüm dengeleri altüst etti.
 
Emir’in, Nihan’a kurduğu tuzak: https://www.youtube.com/watch?v=HReRCvu7PDQ
 
Ozan’ın katili olan Zeynep, Hakan’ın elindeki en önemli kanıtı yok etmeyi başaramayınca iyice köşeye sıkıştı. Çaresizlik içinde çırpınan Zeynep’e, Kemal’in "keşke sen ölseydin" sözleri, onun için son darbe oldu. Kendine çıkış yolu bulamayan Zeynep, hayatına son vermeye karar verdi.
 
Ayhan’dan Leyla’ya Sürpriz Evlilik Teklifi!
 
Geçmişteki karanlık bağlarına rağmen, tüm sıkıntıların ortasında büyük bir aşka yelken açan Leyla ve Ayhan, evliliğe doğru adım attılar. Bölümde; Ayhan’ın, Leyla’ya hazırladığı sürpriz evlilik teklifi ekrana geldi. Ayhan’ın romantik teklifine hayır diyemeyen Leyla, evliliğe doğru ilk adımını attı.
 
Ayhan’ın Leyla’ya sürpriz evlilik teklifi: https://www.youtube.com/watch?v=44VMH4KpNQs
 
Taşların bir kez daha yerinden oynadığı ‘Kara Sevda’nın yeni bölümünde, Nihan’ın şok etkisi yaratan hamlesine, Emir’in cevabı ne olacak?, Zeynep hayatına son mu verecek? gibi sorular yanıt bulacak.
 
Kara Sevda’nın yeni bölümü 1 Mart Çarşamba saat 20:00’da Star TV’de!
Editör: TE Bilisim