Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda, dün akşam ikinci sezon yeni bölümüyle ekrana geldi. Büyük beğeni toplayan bölümde, Kemal ve Nihan'ın yaşadıkları acı olaylarla ayrılıkları izleyenleri derinden etkiledi. Bölüme; Nihan'ın vefat eden kardeşine morgda veda ettiği sahne damga vurdu.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI!

Dizi, sosyal medya mecrası Twitter'da #Kara Sevda ve #Aşktan kaçamazsın etiketleri TT listesinin ilk sırasında yer aldı. Çarşamba'ya damga vuran Kara Sevda gecenin en çok konuşulan konusu oldu.

BÖLÜMDE NELER OLDU?
Kara Sevda'nın büyük beğeni toplayan bölümünde; ikiz kardeşi Ozan'a morgda gözyaşları içinde veda eden Nihan'ın yaşadığı acı izleyenleri derinden etkiledi. Kardeşinin ölümünden sonra babasını da kaybettiğini öğrenen Nihan'ın büyük yıkımı milyonları gözyaşlarına boğdu.

Ailesindeki  kayıpların sorumlusu olarak Kemal'i gören Nihan, sevdiği adamdan en büyük intikamı aldı. Nihan, Emir'i vurduğu için tutuklanan Kemal'in aleyhine mahkemede tanıklık etti. Nihan'ın anlattıklarıyla hüküm giyen Kemal, Kozcuoğlu ailesinin emriyle hapishanede zor şartlar altında cezasını doldurdu. Hayatta kalma sebebi karnındaki bebek olan Nihan ülke dışına kaçarak kızı Deniz'i dünyaya getirdi.

Ozan'ın ölümüyle Nihan üzerindeki hakimiyetini kaybetmekten korkan Emir ise bu kez Nihan'ın çocuğuyla tehdit etti. Emir'in, Nihan'ın bebeğini kaçırması izleyenleri şoke etti. Bölümün final sahnesinde ise Kemal özgürlüğüne kavuştu. İntikam yemini eden Kemal'in planları yeni bölümde ekrana gelecek.

Yeni bölüm tanıtımı:    https://www.youtube.com/watch?v=deb_YeXr7qQ
Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Burcu Görgün ve Özlem Yılmaz'ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda her Çarşamba saat 20:00'da Star TV'de!
Editör: TE Bilisim