ATV ekranlarında başarıyla ekranlara gelen yılın dizisi “Kırgın Çiçekler” in başrol karakterlerinden biri olan Meral (Aleyna Solaker) doğum gününü sürpriz bir kutlama ile gerçekleştirdi. Sete habersiz gelen Aleyna Solaker’in annesi Çiğdem Solaker, Babası Hakan Solaker ve abisi Batıkan Solaker 19 yaşına merhaba diyen Aleyna Solaker’e güzel bir sürpriz gerçekleştirdiler. 

Bir çekim anında sete aniden pasta ile giren anne Çiğdem Solaker o sırada dizide ki annesiyle çekimde olan Aleyna Solaker ailesini bir anda karşısında görünce çığlık çığlığa kaldı. Kırgın Çiçekler’in başarılı yönetmeni Serkan Birinci Feride hanımı oynayan İpek Karapınar ve dizide annesini oynayan Gökçe Yanardağ ile dizinin başrolünü paylaştığı Biran Damla Yılmaz, Gökçe Ayyıldız, Hazar Motan ve Çağla Irmak ile birlikte pastasını üfledi. Renkli görüntüler ve neşe içinde geçen doğum günü partisi sette herkesin alkışlarıyla son bularak yerini tekrar çekimlere bıraktı.

Aleyna Solaker'i sette ki sürpiz doğum gününde babası Hakan Solaker, annesi Çiğdem Solaker ile abisi Batıkan Solaker ve set arkadaşları yalnız bırakmadı.
Editör: TE Bilisim