Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ın Padişahı III. Ahmet’in kızı Fatma Sultan İbrahim Paşa’nın sevgilisi Şehnaz’a adeta ateş püskürdü. Kadınlar arasında yaşanan amansız mücadele Kıyam’ı iyice karıştıracak cinstendi.

İzmit’teki platoda Fatma Sultan ile Şehnaz’ın arasında görenlerin gözlerine inanamayacağı sahneler yaşandı. Rol arkadaşı Ayfer Dönmez’in boğazına yapışarak adeta boğan Leyla Göksun’un sahneleri hafızalarda unutulmaz arasında olacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz bölümde saraya geri gelen Şehnaz’ın ortalığı karıştıracağını düşünen Fatma Sultan öfkesine hakim olamadı ve boğazına sarıldı…

İki kadın arasında yaşanan ve neredeyse dayak atmaya benzer bu sahneler dizinin 30 Nisan’da yayınlanacak yeni bölümünde yer alıyor.

Her bölümde yepyeni bir heyecan ile izleyicileri ile buluşan Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’da başlayan isyanın etkileri henüz silinmemişken sarayda birbirine düşen kadınların hikayesi de çok ilgi çekecek gibi görünüyor.

Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam 8. Bölümü ile 30.04.2012 tarihinde 19:50’de TRT’de…

“KIYAM”IN KADINLARI KIYAM YAPIYOR
Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’da Hatice Sultan’dan tokat yiyen Fatma Sultan bu sefer öfke kusuyor. Sıra Fatma Sultan’da…

Masum güzelliği ile Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ın en dikkat çekici karakterlerinden biri olan Fatma Sultan saraya geri gelen ve İbrahim Paşa’ya aşık olan Ayfer Dönmez’e saldırarak O’nu saraydan kovuyor.

Bir bölüm önce rolü uğruna Türkan Şoray’dan gerçek tokat yiyen Leyla Göksun’un canlandırdığı Fatma Sultan yeni bölümde dişini gösteriyor.

Kıyam’a birbirine giren kadınlar damga vuruyor…

“Paşayla aramıza giremeyeceksin” diyerek Dönmez’in boğazına yapışan Göksun “Sonradan sahneyi izlerken inanılmaz irkildim. Ekranda gördüğüm öfkeli ve saldırgan kadının ben olduğuma inanmam biraz zaman aldı.” diyen Leyla Göksun hemen ardından oyuncu arkadaşı Ayfer Dönmez’in yanına giderek umarım çok canını acıtmamışımdır diyerek adeta af dilemiş.


KIYAM SIRASI KADINLARDA


Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Trt’nin dizisi “Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam”da kadınlar “kıyam” yaşatıyor.

Hatice Sultan’ın Fatma Sultan’a attığı tokadın etkileri henüz durulmamışken bu defa da Fatma Sultan ve Şehnaz’ın kavga sahneleri izleyici şaşkınlığa uğratacak.

Hatice Sultan’dan yediği tokatla uslanmayan Fatma Sultan Leyla Göksun, Ayfer Dönmez’in boğazına yapışıyor. Ve “Kıyam”da adeta kadınların kıyamı yaşanıyor.

Bir yanda Hatice Sultan kardeşi Padişah III. Ahmet’e suikast emri verirken bir yanda da saray kadınları Fatma Sultan ve Şehnaz’ın boğuşma sahneleri izleyiciye asıl kıyam Osmanlı kadınları arasında yaşanıyor dedirtecek.

Dizinin 30 Nisan’da TRT’de yayınlanacak 8. Bölümündeki kadın kavgaları damgasını vuracak gibi görünüyor.



Editör: TE Bilisim