Ekranların beğeniyle izlenen dizisinde  başrolleri  Gizem Karaca ve  Berk Cankat gibi çok sevilen genç oyuncuların yanı sıra Mehmet Ali Nuroğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer,  Ali İpin gibi usta oyuncular paylaşıyor.

9. bölüm:


Cemal, Gül’e açılabilecek mi?

Cemal, Kamuran’dan helallik almak için konuşurken Kamuran’a O’nu sevdiğini söyler. Kamuran bu sevgiyi farklı algılayınca sevinçten havalara uçar. Üstelik bu konuşmayı Nihal de duymuştur ve Gül’e anlatır. Bunun üzerine Cemal’le konuşmak isteyen Gül, Cemal’le buluşarak harabelere gider.  Cemal’in Gül’e açılması, O’na aşık olduğunu söylemesi an meselesidir. Bu işi kolaylaştırmak için Niyazi ve Sıddık onlara bir oyun oynarlar. Bu oyun neticesinde  Gül ve Cemal geceyi birlikte geçirmek zorunda kalırlar.

Kaan ise Köyden arazi almaya karar verir. Köylüler Kaan’a tarlalarını satmak için sıraya girerler. Ancak Sultanana bu işi bozar ve  hatırı sayılı bir araziyi Kaan’a verir. Kaan bu arazide organik tarım yapacaktır.  Bu mesele en çok Gül’ün canını sıkar, çünkü Kaan  köyde organik tarım yaparak iyice köye yerleşecektir.


Yapımcı         : Gold Film
Yönetmen     : Mustafa Şevki Doğan

Senaryo        : Baykut Badem ve Filiz Ekinci
Oyuncular:    : Gizem Karaca (Gül), Mehmet Ali Nuroğlu (Kaan), Berk Cankat (Cemal),  Ahmet Mümtaz Taylan (Hüsnü),  Zerrin Sümer (Sultan Ana) ,  Ali İpin (Yusuf), Esin Civangil (Kamuran), Erkan Sever (Muhtar Niyazi), Ömür Özdemir (Hikmet)...


Yayın Günü: 24 Ağustos Pazar
Yayın Saati: 20.00 - 9.blm

Editör: TE Bilisim