Çarşamba akşamlarının beğeniyle izlenen dizisinde  başrolleri  Gizem Karaca ve  Berk Cankat gibi çok sevilen genç oyuncuların yanı sıra Mehmet Ali Nuroğlu, Ahmet Mümtaz Taylan, Zerrin Sümer,  Ali İpin gibi usta oyuncular paylaşıyor.


Tam bir şehirli olarak yetişen Gül’ün İstanbul’dan kaçarak geldiği Ege kasabasında hayatı tamamen değişiyor...

10. bölüm:

 

Birlikte geçirdikleri gece sonrasında Gül ve Cemal’in ilişkisi iyice alevlenmiştir.

Gül  Güzel Köy’ün güzellikleri karşısında her geçen gün büyülenmektedir. Sultanana, Gül’e  köye bir faydası dokunmadığını söyleyerek  kızınca Gül ve Cemal  köyün kalkınması için birlikte çalışmaya karar verirler. Bu konuyla ilgili köyde bir heyet kurup  kültür cenneti olan Güzel Köy’ü kültür turizmine açıp tur getirmeye karar verirler. Köylü de turla gelenelere kendi ürettiği malları satarak kendi  ekonomisini canlandıracaktır.  Bu konuda Gül’e en büyük desteği Kaan verir.  Kaan’ın İstanbul’da oldukça geniş bir çevresi vardır ve bu çevreden yararlanabileceklerdir. Gül her ne kadar Kaan’ı bu kurul da istemese de köyün ileri gelenleri Kaan’ın da olması konusunda ısrar ederler.

 

Cemal, Gül’ün de kendisine karşı bir şeyler hissettiğinden artık emindir. Gül’e onu sevdiğini söyleyip açılacakken hiç beklenmedik bir şey olur. Muhtar Niyazi ve Kahveci Sıddık Kaan ve Gül arasında eskiden gelen bir ilişkinin varlığını anlamıştır.

 

 

 

 

 

 

Yapımcı     : Gold Film

Yönetmen : Mustafa Şevki Doğan

Senaryo    : Baykut Badem ve Filiz Ekinci

Oyuncular:          : Gizem Karaca (Gül), Mehmet Ali Nuroğlu (Kaan), Berk Cankat (Cemal),  Ahmet Mümtaz Taylan (Hüsnü),  Zerrin Sümer (Sultan Ana) ,  Ali İpin (Yusuf), Esin Civangil (Kamuran), Erkan Sever (Muhtar Niyazi), Ömür Özdemir (Hikmet)...

 

 

Yayın Günü: 27 Ağustos Çarşamba

Yayın Saati: 20.00 – YENİ BÖLÜM – 10.blm

 

Editör: TE Bilisim