Kurt Seyit asılmayı beklerken aylar sonra sürpriz bir şekilde salıverilir. Onu kurtaranın kim olduğunu, özgürlüğüne nasıl kavuştuğunu bilmemektedir. O yokken Petro herkesin çaresi olmuş ve böylece oteli ele geçirmiştir.
 
Şura ve Seyit’in coşkulu kavuşmalarına Petro gölge düşürmeyi başarır. Ama Petro’nun işleri sandığı kadar yolunda gitmez. Eski dostu, yeni düşmanı Yüzbaşı Billy onu tehdit edebileceği bir sırrı ele geçirmiştir. Bu sır Seyit’i de çok ilgilendirmektedir.
 
Şura sevdiği adamın kendisini göndermeye çalıştığını ve aldatmış olduğunu unutmamıştır. Seyit’in onu güçlü bir şekilde sahiplenmesine ihtiyacı vardır. Ona Ayşe ile aralarında geçenleri bildiğini söyler.  Seyit Ayşe ile yüzleşir.

Seyit mahpus arkadaşının mahallesine gider ve onun abisi Milli Mücadeleci Lütfü ile tanışır. Türk mahallesinde çıkan yangını beraber söndürürler. Bu yangın sırasında Mengene göçmeni bir ailenin kızı Mürvet’le karşılaşır.
 
Yangının hasarı tamir edilene kadar Emine ve kızı Mürvet akrabaları olan Ali dayının yanına Şeref Otel’e gelirler. Mürvet bu yeni dünyanın içinde Seyit ile yeniden karşılaşır. Ama bu kez Seyit’in yanında Şura da vardır.
       
 
Yapımcı              : Ay Yapım
Senaryo              : Ece Yörenç
Yönetmen           : Hilal Saral
Müzik                 : Toygar Işıklı
Oyuncular      : Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah,  Fahriye Evcen, Zerrin Tekindor, Birkan Sokullu,  Seda Güven,Ushan Çakır, Kadır Çermik, Tolga Savacı, Sacide Taşaner, Osman Alkaş,Melisa Aslı Pamuk,Durukan Çelikkaya,Demet Özdemir, Elçin Sangu,   Filiz Kaya, Başak Akan, Ali İhsan Öztürk, Sibel Öztürk,Bora Koçak,Cem Bender, Osman Alkaş.
 
 
Yayın günü:       25 Eylül SALI 
Editör: TE Bilisim