İlk bölüme dair birçok ipucunun yer aldığı tanıtımda Kurt Seyit'in babası Mirza Mehmet Eminof ilk kez seyirciyle buluştu. Baba Mirza Mehmet Eminof’un "Asker olmak için sadece at binmek yetmez, disiplinli olacaksın, savaşmak için yürekli olacaksın. Sen bir Eminof'sun Seyit. Moskova'da, Petrograd'ta hanım arkadaşların olacak ama sonunda mutlaka bir Türk kızıyla evleneceksin" sözleri, Seyit’in güzeller güzeli Rus soylusu genç Şura ile yaşayacağı büyülü aşkı ne şekilde etkileyecek?
Kıvanç Tatlıtuğ
Kurt Seyit'in babası Mirza Mehmet Eminof karakterine Serdar Gökhan, annesi Zahide karakterine ise Şefika Tolun hayat verecek. Kurt Seyit'in silah arkadaşları Petro karakterini Birkan Sokullu, Celil karakterini ise Ushan Çakır canlandırıyor.
’’BEN ÜSTEĞMEN SEYİT EMİNOF, BU DANSI BANA LÜTFEDERSENİZ, BALONUN EN ŞANSLI ERKEĞİ BEN OLACAĞIM’’
Genç ve güzel Şura, katıldığı ilk baloda yakışıklı Türk subay Kurt Seyit ile tanışır. Şura’nın kalbi Seyit’i ilk gördüğü anda deli gibi atar. Yakın asker arkadaşları ile birlikte aynı baloda eğlenen Seyit ise henüz kim olduğunu bilmediği Şura’dan gözlerini alamaz ve sonrasında aklından çıkaramaz. Kurt Seyit ve Şura’nın Rusya’daki saltanat günlerinden işgal altındaki İstanbul’a uzanan macera dolu yolculukları aynı zamanda büyük bir aşkın da yolculuğu olacaktır.
Yönetmenliğini Hilal Saral’ın yaptığı, senaryosu Ece Yörenç’in kaleme aldığı, müzikleri Toygar Işıklı tarafından yapılan Ay Yapım imzalı Kurt Seyit ve Şura, 4 Mart Salı saat 20:00’da Star TV ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.
FRAGMAN LİNKİ:
https://www.youtube.com/watch?v=DV3NQnigyYs

Editör: TE Bilisim