KIVANÇ YENİ ROLÜYLE BÜYÜLEYEDİ!

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın, 2014 yılının ilk dakikalarında ekrana gelen aşk ve tutku dolu vals sahneleri izleyenleri hayran bıraktı.

Yüksek rütbeli bir asker olan Kurt Seyit ve soylu bir aileye mensup Şura’nın birbirlerini ilk gördükleri andan başlayan aşkları ve tutkulu birliktelikleri hakkında ilk ipuçlarını veren tanıtım; ritmi ve etkileyici görüntüleriyle kendinden söz ettirdi.

Kurt Seyit ve Şura’nın ekrandan yansıyan uyumuna yurtiçinden olduğu kadar yurtdışından da övgüler yağdı.

Diziden ilk görüntülerin de yer aldığı tanıtımın Toygar Işıklı imzalı etkileyici müziği de çok konuşuldu. Heyecanı doruğa taşıyan tanıtım yayınlandıktan sonra sabırsızlanan izleyiciler, dizinin yayın tarihi için geri sayıma şimdiden başladı.
Nermin Bezmen'in “Kurt Seyt ve Shura” adlı kitabından uyarlanan dizinin yönetmenliğini Hilal Saral, senaryosunu ise Ece Yörenç üstleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ’un muhafız alayının cesur subayı, Kırım Türk’ü Kurt Seyit karakterini canlandırdığı dizide; Kurt Seyit’in ilk görüşte aşık olduğu, soylu bir ailenin asil, güzel ve hayat dolu kızı Şura karakterini ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.

Kurt Seyit ve Şura’nın; saltanat günlerinden Karpatlar cephesine, isyan kıpırtılarından ihtilalin yangınına, Aluşta’dan işgal altındaki İstanbul'a, 1920'lerin Pera'sına kadar uzanan macera dolu yolculukları bir anlamda aşkın da yolculuğu olacak.

Ekranlarda daha önce görmediğimiz bir masalı anlatacak olan Ay Yapım imzalı Kurt Seyit ve Şura, 2014 yılının ilk aylarında Star TV’de yayınlanacak.
Kıvanç Tatlıtuğ yeni imajıyla da büyük beğeni topladı ...

KURT SEYİT VE ŞURA KİMDİR?

RUS ORDUSUNDA BİR TÜRK SUBAY : KURT SEYİT

Kıvanç Tatlıtuğ’nun hayat vereceği Kurt Seyit Eminof, Kırımlı bir Türk ailenin oğludur. Babası gibi Rus İmparatorluğu ordusunda, muhafız alayında görev yapan onurlu, lider ruhlu, başarılı bir subaydır. Çocukluğundan beri asker olarak yetiştirilen Kurt Seyit, babası gibi askeri görevini tamamladıktan sonra aile topraklarında bir hayat kurmayı hayal etmektedir. Kendisi gibi asker olan yakın arkadaşlarına ölesiye sadık, adalet duygusu çok gelişmiş ayrıca sıcak, şefkatli ve çapkın bir erkek olan Kurt Seyit’in tüm kaderi Şura’yla tanışmasının ardından Rusya’daki devrimle tamamen değişir. Şura’yla olan ilişkisi onun içinde bulunduğu tehlikeyi daha da büyütür. Kurt Seyit’in aşkı, ailesi için mücadelesi onu çok çalkantılı bir serüvenle İstanbul’a doğru yola çıkaracaktır.

SOYLU AİLENİN GÜZEL KIZI : ŞURA

Farah Zeynep Abdullah’ın canlandıracağı Şura ise zengin ve asil bir Rus ailesinin güzeller güzeli kızıdır. Şura, Petrograd’ta ilk kez sosyeteye takdim edildiği baloda Kurt Seyit’le tanışır ve ona ilk andan itibaren aşık olur. Bu aşk her türlü engele, entrikaya rağmen güçlenerek büyürken, çeşitli zorluklarla da sınanır.. Şura, Kurt Seyit’in elini tuttuğu ilk günden itibaren büyümeye başlar, küçük bir kızken şahane bir kadına dönüşür. Kurt Seyit’le yaşayacağı serüven, hayatının anlamını değiştirir. Bu fırtınalı aşk onu, heyecan dolu bir maceraya sürükleyecektir…
Editör: TE Bilisim