Pana Film ve Kanal D'den 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun 10. yılında görkemli davet!

KanalD ve Pana Film'in ev sahipliğinde gerçekleşen geceye, iş, medya ve sanat dünyasının ünlü isimleri katıldılar. Davette Andy Garcia, Necati Şaşmaz-Nagehan Kaşıkçı, Serdar Akar, Yeşim Salkım-Hakan Eratik, Ali Sunal, Kaan Girgin, Burcu Almeman, Bilgehan Birincioğlu, Buhara Mete, Erhan Ufak, Çiğdem Batur, Pelin Dişdaş Yaşaroğlu, İrfan Şahin,  Ertuğrul Özkök, Fikret Ercan ve Mehmet Canpolat dikkat çekti.

Kokteyl öncesi düzenlenen basın toplantısında Necati Şaşmaz ve Andy Garcia soruları yanıtladı.

Andy Garcia "İstanbul'a geldiğim için çok mutluyum. Daha önce bu ekiple Los Angeles'ta çalışma fırsatım olmuştu, bu kez İstanbul'a davet ettiler geldim." dedi.

Andy Garcia ve Necati Şaşmaz nam-ı diğer 'Polat Alemdar' hasret giderdiler.

Andy Garcia'nın gelmesiyle ilgili olarak Necati Şaşmaz "Hikayemizde Andy Garcia'nın olması gerekiyordu. Daha önce de Hanedanlar meselesinde vardı kendisi. Konumuzun devamı olduğu için burada. Geldiği için çok mutluyum. Dostluğumuzu geliştiriyoruz. İleride belki başka projelerde ve filmlerde birlikte olma imkanımız olursa çok mutlu oluruz" dedi.
SHERON STONE'DA GELECEK

'Sheron Stone de yine olacak mı?' sorusuna Necati Şaşmaz, "İlerleyen bölümlerde olabilir, gelecek sezon içinde düşünüyoruz onu" dedi.

Kaan Girgin ve Burcu Almeman yeni yayın döneminde 'Kurtlar Vadisi Pusu'da.

OYUNCULUĞA GERİ DÖNDÜ

7 yıl aradan sonra 'Kurtlar Vadisi Pusu' için oyunculuğa geri dönen Kaan Girgin dizide bir iş adamını canlandırırken Burcu Almeman da iş adamının eşini oynayacak. Girgin, "Böylesine prestijli bir diziden teklif gelince koşa koşa yurt dışından geldim" dedi.


Bilgehan Birincioğlu (solda) 3 sezondur 'Kurtlar Vadisi Pusu'da KGT ajanını oynuyor.

KGT AJANI YENİ SEZONA HAZIR

Kurtlar Vadisi Pusu'da 3. sezonunu geçiren yakışıklı oyuncu Bilgehan Birincioğlu geceye kalabalık arkadaş grubuyla birlikte katıldı. KGT timi diye adlandırılan özel birlikte Mısır'dan gelen ajanı oynayan Bilgehan Birincioğlu 'Polat'ın ekibinde yer almak gurur verici. Gündelik hayatta da aksiyonu severim" derken, motosiklet tutkunu olduğu öğrenildi.

Nagehan Kaşıkçı-Necati Şaşmaz, İrfan Şahin, Serdar Akar
Hakan Eratik, Yeşim Salkım ve kızı Gizem objektiflere poz verdi.
Editör: TE Bilisim