Yapımcılığını Boyut Film Murat Tokat’ın üstlendiği dizinin ikinci tanıtımı televizyon izleyicisiyle buluşmadan önce sosyal medyada paylaşıldı. TV’de ilk kez hem Kürtçe hem Lazca “Seni seviyorum.” denilerek yaşanan bir aşkın hikayesini “ Aşk her dilde güzeldir” vurgusu ile anlatan tanıtımı binlerce kişi izledi.

Farklı hayatları, farklı kültürleri, farklı dilleri ve gerçek aşkları Gürcistan Batum, Kars ve Karadeniz’in eşsiz güzelliği ile harmanlayarak anlatan Benim İçin Üzülme’nin Türkçenin yanı sıra Kürtçe ve Lazca anlatımı izleyiciden tam not aldı. Laz genci Niyazi ile Kürt kızı Buke’nin Kürtçe ve Lazca diyalogları ile anlatılan her dilde aşkın güzelliği izleyenleri adeta büyüledi.

Muhteşem görüntüleri, farklı hikayesiyle çok yakında ekrana gelecek olan Benim İçin Üzülme dizisi aşkın hiç bir engel tanımayacağını anlatması ile bu yılın en çok beklenen yapımlarından biri.


Başrollerinde Fulya Zenginer, Öykü Çelik, Tansel Öngel, Çağlar Ertuğrul, Ünal Silver, Rüçhan Çalışkur,Beyazıd Gülercan, Rana Cabbar, Necmeddin Çobanoğlu,Sacide Taşaner,Eren Hacısalihoğlu,Selin Şekerci gibi isimlerin yer aldığı dev kadrosuyla dizi, Ekim ayında ATV ekranlarında izleciyle buluşacak.


Twitter sayfasında gelen yorumlardan bazıları:


Editör: TE Bilisim