Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar’ın başrolünü paylaştığı “Bebek İşi”; güçlü oyuncu kadrosu, eğlenceli konusu ve 30 dakikalık süresiyle seyirciden tam not alıyor! Limon Yapım, Hayri Aslan imzası taşıyan projede; genç bir çift olan Candan (Nurgül Yeşilçay) ve Murat (Timur Acar)’ın, bebekleri Yankı’nın dünyaya gelmesiyle değişen hayatları, bebeğin gözünden ve hayal dünyasından oldukça esprili bir dille anlatılıyor. 

Yayınlandığı ilk günden beri seyircilerden olumlu tepkiler alan ve yaz aylarını daha da keyiflendiren “Bebek İşi”; Candan (Nurgül Yeşilçay) ve Murat (Timur Acar)’ın bol didişmeli ama bir o kadar da aşk dolu evliliğini, Yankı’nın da dünyaya gelmesiyle değişen hayatlarını ve onunla olan maceralarını anlatıyor. Bütün bu maceraların ve olayların Yankı bebeğin gözünden  ve hayal dünyasından oldukça esprili bir dille anlatıldığı dizi seyirciyi kahkahaya boğuyor.
Nurgül Yeşilçay ve Timur Acar’ın yanı sıra güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide; Nevra Serezli, Ayşe Nil Şamlıoğlu, Bora Akkaş gibi performanslarıyla göz dolduran oyuncular yer alıyor. Mete Horozoğlu, Tuba Ünsal ve Ceren Bozoğlu’nun da konuk oyuncu olarak dâhil olduğu “Bebek İşi”nde; Yankı bebeğe sesiyle hayat veren sürpriz isim ise ünlü oyuncu Erkan Can.
Limon Yapım, Hayri Aslan imzası taşıyan, senaryosunu Murat Gürvardar’ın yazdığı “Bebek İşi”; her Pazartesi saat 21:00’de Show Tv ekranlarında seyirciyi ekrana kilitlemeye devam ediyor.

Editör: TE Bilisim