Ünlü oyuncu Saruhan Hünel gazeteci sevgilisi Edda Sönmez'i dövdüğü için mahkemelik oldu. Ünlü oyuncu gazeteci sevgilisi Pascal Nouma ile çektirdiği fotoğraflar yüzünden dayak yedi. Karagül dizisi oyuncusu Saruhan Hünel sevgilisi Eda Sönmez'e uyguladığı şiddet magazin dünyasını adeta sarsmıştı. Ünlü oyuncuya gelen büyük tepkilerin ardından Karagül dizisinin yapımcısı Şükrü Avşar diziden ayırılıp ayrılmaması yönünde bir karar vermeye hazırlanıyor.

Edda Sönmez & Saruhan Hünel

Edda Sönmez, Pascal Nouma ile röportaj yaptıktan fotoğraf paylaştığı için oyuncu sevgilisi Saruhan Hünel tarafından darp edildi. Ünlü gazeteci soluğu adliyede aldı.


SOSYAL MEDYADA KAMPANYA BAŞLATILDI

Sevgilisi Edda Sönmez’i dövdüğü için hakkında soruşturma başlatılan ‘Karagül’ün ‘Kenan’ı Hünel’in diziden kovulması için sosyal medyada kampanya başlatıldı. Change.com adlı sitede, “Sevgilisine şiddet uygulayan Saruhan Hünel, Karagül’den kovulsun” başlığıyla forum açıldı. Sosyal medyada Hünel’e tepki yağarken yapımcı Şükrü Avşar, “Konuyla ilgili alınmış bir karar yok. Oyuncu ve kanalla görüşüp karar alınacak” dedi.
Editör: TE Bilisim