Serkan Şenalp yılın en başarılı erkek oyuncusu seçildi!

Üniversite öğrencilerinin düzenledikleri okul şenlikleri kapsamında öğrencilerle sohbet eden Şenalp, bir saat boyunca hem kendisi hakkında hem de oyunculuk ve sektör adına gençlere aydınlatıcı bilgiler verdi. Oyunculuğu denemek için başladığını söyleyen Serkan Şenalp gençlere bu konuda yol gösterdi; “Hangi mesleği icra ederseniz edin mutlaka hayatınızda yeni bir şeyler deneyin. Denemekten korkmayın, denemekte fayda var” dedi.

Gençler tarafından çok sıcak bir şekilde karşılanan Serkan Şenalp, “Kırşehirliler çok samimiydi. Mütevazi halleri üniversite de kendini gösterdi. Oradaki gençlerin ve halkın gösterdiği ilgi ve sıcak duygular gerçekten gurur verici. Çok duygulandım” dedi.
Serkan Şenalp

İşte gençlerin merak ettikleri sorular ve cevaplarından bazıları…


Selena'dan sonra Hayat Devam Ediyor'da zorlandınız mı?
Öyle zorlanmak gibi bir şey yok.Deliliğe girer yoksa.Metni okuyorsunuz, analiz edip özümseyip kendinize giydirebileceğiniz bir kıyafet yaratıyorsunuz.Çok zorlanacak bir durum değil.
Bundan 5yıl sonra kendinizi nerde görüyorsunuz?
Ya sen?(diye sordu soruyu soran kişiye)Bu işi yaptığım süre süre için, kendimi 15 yıl sonra iyi bir yerlerde görmek isterim. 5 yıl kısa bir süre. Ama teorik olarak birilerine bir şey öğretme gibi bir hedefim yok.
Dizide kolunuz çok ağrıyor mu?
Çekimler uzun sürdüğünde kaslarda bir ağrı oluyor elbette.
Bu diziler neden seviliyor?
Ağlamayı seviyoruz,ağlatan işler tutuluyor, malesef böyleyiz.
Mahsun Kırmızıgül gibi bir yönetmenle çalışmak size ne gibi şeyler kattı?
Mahsun Kırmızıgül sinemayla ilgili kendini çok fazla geliştirmiş bir kişi, bana çok fazla şey kattı. Bu projede yer almak bana çok fazla deneyim,bilgi kattı. Ben de onun gibi bu konuya hakim biri olmayı çok isterim. Mahsun Kırmızıgül bu diziye başlarken bütün oyunculara ayrı ayrı diyalekt için ses kaydı yaptı, hepimizi çalıştırdı.
Yönetmeniniz gibi siz de şarkıcı olmayı ister miydiniz?
İsterdim,güzel iş:)))

Serkan Şenalp
Kırşehirli gençlerin sevgilisi oldu
Editör: TE Bilisim