Yapımını Tims & B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın üstlendiği, yönetmenliğini Osman Taşçı’nın yaptığı, senaryosunu ise Ethem Özışık’ın kaleme aldığı “Yüz Yüze”nin tanıtımları geçtiğimiz akşam art arda yayınlandı. Yakında Show TV’de izleyicileriyle buluşacak olan Yüz Yüze’nin başrol oyuncuları Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’nun ilk kareleri büyük beğeni topladı. Daha dizi yayınlanmadan büyük bir hayran kitlesine ulaşan ikili, verdikleri ilk karelerle göz doldurdu.

Show TV’nin iddialı projesi “Yüz Yüze” dizisinde Sinem Kobal ve Birkan Sokullu’ya; Özgür Emre Yıldırım, Taner Ölmez, Muhammet Çakır, Ali Seçkiner Alıcı, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Merve Dizdar, Selin Yeninci, Başak Daşman, Nihal Telcan, Kaan Uluca ve Celal Öztürk gibi isimler eşlik ediyor.

SELİHA VE CİHANGİR’İN HİKAYESİ HERKESİ EKRAN BAŞINA KİLİTLEYECEK!

Kanatları kırık, yaralı iki melek… Seliha ve Cihangir... İkisinin de dışında kırılmaz birer kabuk. Ve suçlu bir dünya.. Cihangir ve Seliha bu dünyanın tamamen zıt kutuplarında dururken hayat onları bir araya getirecektir. Seliha azılı bir çetenin peşinde. Cihangir o çetenin lideri. İkisi de aynı mahallede, burunlarının dibinde, ipuçlarını toplayarak birbirini arıyor. Ama birbirlerinden habersiz… Hayatı boyunca aşktan kaçan bu iki insan, şimdi en olmadık zamanda “Yüz Yüze”dir. Düşman olduklarını bilmeden...

“Yüz Yüze” çok yakında Show TV’de başlıyor!

Editör: TE Bilisim