Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ’, tüm kişiler kategorisinde dün akşamın en çok izlenen dizisi oldu. Türkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile hayata geçirilen ‘SÖZ’, dün akşam Star’da üçüncü bölümüyle ekrana geldi.

Total ve Sosyal Medyanın Birincisi 'SÖZ'

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın kaleme aldığı ‘SÖZ’, tüm kişiler kategorisinde 7,96 reyting ve %16,49 izlenme payı ilk 100 sıralamasında birinci sıraya oturdu.

Ön hazırlıkları 1 yıl süren ve çekimleri yaklaşık 4 aydır devam eden ‘SÖZ’, ayrıca 3. bölümüyle yine sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde zirveyi elden bırakmazken gecenin en çok konuşulan yapımı oldu.

Nefeslerin tutulduğu an...

Kıdemli Üsteğmen Yavuz’un şüpheleri düğün sahnesinde gelinin terörist çıkması ile haklı çıktı. Gelin’in Doktor Bahar’ı rehin aldığı sahne dizide tempoyu arttırdı. 4. Bölümü ile ekrana gelecek dizide, Kıdemli Üsteğmen Yavuz’un Bahar’ı kurtarıp kurtaramayacağı şimdiden merak konusu.

Yapımcılığını TIMS&B’nin , üstlendiği “Söz” her Pazartesi 20.00’de Star’da.

KÜNYE
Yönetmen: Yağız Alp Akaydın
Yapım: TIMS&B
Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç
Senaryo: Ethem Özışık
Drama Direktörü: İlkay Doğan
Müzik: Atakan Ilgazdağ
Sanat Yönetmeni: Erol Taştan
Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla
 
Oyuncular: Tolga SarıtaşSerhat KılıçAybüke PusatMeriç AralNihat Altınkaya, Atakan Arslan, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Mehmet Ali Karakuş, Doğukan Polat, Volkan Uygun, Oktay Samurkaş, Nil Günal, Ece Okay, Melissa Yıldırımer, Mehmet Uslu, İlayda Ildır, Şirin Öten, Çınar Altuntaş.

https://www.youtube.com/channel/UCJkBcPylctTT0_jVC5XMFIg  

Editör: TE Bilisim