Yapımını ‘TIMS&B’nin, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı, Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi ‘SÖZ,’ dün akşam Star TV’de ekrana gelen  17. bölümüyle reytinglerde ve sosyal medyada zirveyi yine elden bırakmadı.

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı ve senaryosu Ethem Özışık’a ait olan Söz, Tüm Kişiler kategorisinde 11,17 izlenme oranı %26,98 izlenme payı, AB kategorisinde 8,61 izlenme oranı, %21,21 izlenme payı, 20+ABC1 kategorisinde 10,63 izlenme oranı %24,93 izlenme payı alarak dün gecenin en çok izlenen yapımı olurken bir de rekora imza attı.

‘SÖZ’ sezona başladığı günden itibaren tüm kişiler kategorisinde prime time’da rakipleri arasında en yüksek izlenme oranını alan yapım oldu.

'SÖZ', hem ekran başında hem de sosyal medyada seyirciden tam not aldı.#sözümvatana hashtag’i ile ekrana gelen ‘SÖZ’ sosyal medya platformu Twitter’ın Trend Topics (TT) listesinde gecenin en çok konuşulan projesi oldu.

Bahar babasının katilinin Yavuz olduğunu öğrenecek mi?

Terör bağlantısı ortaya çıkan Büyük Bey, kaçmak için kızı Bahar’ı kullanmanın planlarını yaparken, Eylem bombayı patlatmadan kurtulmanın yolunu aramaktadır. Bu sırada Eylem’in üzerindeki bombanın patlamaması için Avcı da çok zor bir karar vermek üzeredir. Ancak ikisi de hiç beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalacaktır.

Oğlunu kimin öldürdüğünü öğrenmek isteyen Çolak; Büyük Bey ve Agâh’a bir plan hazırlar. Tim’in düzenleyeceği operasyon işleri Çolak için epey zorlaştırır. Yavuz ise Büyük Bey’i yakalamak ve Bahar’ın hayatını kurtarmak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalır. Bahar’ın hayatını kurtaran Yavuz, Büyük Bey’i vurmak zorunda kalır.

Yapımcılığını TIMS&B’nin , üstlendiği “SÖZ” her Pazartesi 20.00’de Star’da.


 

Sosyal Medya Hesapları

https://www.instagram.com/sozdizi

https://twitter.com/sozdizi

https://www.facebook.com/sozdizİ

https://www.youtube.com/channel/UCJkBcPylctTT0_jVC5XMFIg

Künye

Yönetmen: Yağız Alp Akaydın

Yapım: TIMS&B

Yapımcı: Timur Savcı & Burak Sağyaşar

Uygulayıcı Yapımcı: Fatmanur Sevinç

Senaryo: Ethem Özışık

Drama Direktörü: İlkay Doğan

Müzik: Atakan Ilgazdağ

Sanat Yönetmeni: Erol Taştan

Görüntü Yönetmeni: Cihan Yeşiltarla

Oyuncular: Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Cihan Ünal, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Nihat Altınkaya, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat, Nil Günal, Melissa Yıldırımer, İlayda Ildır, Ezgi Çelik

Editör: TE Bilisim