Dizinin 1915-1918 yıllarını konu alan ve devrim öncesi ihtişamlı yaşamların ekrana yansıyacağı bölümleri için çekimler St. Petersburg’da tamamlandı. Kurt Seyit ve Şura’nın 1920’lerin işgal altındaki İstanbul’unda geçecek çarpıcı hikayesi için de çekimlere İstanbul’da devam edilecek.

Kurt Seyit ve Şura’nın Rusya’dan İstanbul’a uzanan büyük aşkı...
 
Kıvanç Tatlıtuğ’un muhafız alayının cesur subayı, Kırım Türk’ü Kurt Seyit karakterini canlandırdığı dizide; Kurt Seyit’in ilk görüşte aşık olduğu, soylu bir Rus ailesinin asil ve  güzel kızı Şura karakterini ise Farah Zeynep Abdullah canlandırıyor.
 

2. bölüm konusu;

Şura ilk aşk acısını yaşıyor!


Kurt Seyit’in ilgisinin bir bahisten ibaret olduğunu öğrenmek, Şura’ya hayatındaki ilk aşk acısını tattırır. Şura’nın kırgınlığını hisseden Seyit ne yanlış yaptığını bilmeden sesini Şura’ya ulaştırmaya çalışır. Şura yarasını tek başına sarmaya çalışırken, Petro Barones Lola ile başladığı oyununu ustalıkla noktalar.

Seyit, Şura’ya tutamayacağı sözler vermez!
Şura babasının hastalığıyla ilgili gerçeklerle yüzleştiği, en çaresiz anında Kurt Seyit’i yanında bulur. Kurt Seyit cepheye gitmeden önce, ikisini bir araya getiren kaderleri aşkları için ikinci bir şans olur. Ancak Seyit, aklında babasının vasiyeti, geleceğinde kendisini bekleyen büyük bir savaş varken, Şura’ya tutamayacağı sözler vermez. İlk bakışta başlayan masalsı aşkları ayrılıkla sınanmadan önce kalplerinde de büyük bir savaş verir.

Seyit, aşkı Şura’yı Petro’ya teslim ediyor!

Kurt Seyit’in en yakın dostlarından biri olan Tatya, bu aşkın sonsuzluğa uzanacak yolculuğunda en değerli boşluğu doldurur. Kurt Seyit ve Şura aşka teslim olduklarında, Petro’nun kalbinde de kapanmayacak bir kara delik açılır. Seyit, cepheye gitmek üzere yola çıktığında, farkında olmadan hayatını ve aşkını en büyük düşmanına emanet edecektir.


Yapımcı              : Ay Yapım
Senaryo             : Ece Yörenç
Yönetmen          : Hilal Saral
Müzik                 : Toygar Işıklı
Oyuncular : Kıvanç Tatlıtuğ, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Serdar Gökhan, Şefika Tolun, Ushan Çakır, Seda Güven, Aslı Orcan, Elçin Songu, Neşe Baykent, Mehmet Yılmaz, Berk Erçer, Dogu Alpan, Petro Sergei, Zerrin Nişancı, Oral Ozer, Barış Alpaykut, Selçuk Sazak, Emek Erel, Atay Gergin,Tugçe Karabacak, Atilla Kılıç, Sümeyra Koç, Filiz Kaya, Sarpcan Köroglu



Yayın günü: 11 Mart Salı
Yayın Saati: 20.00 – yeni bölüm-2.blm
Editör: TE Bilisim