İlk defa imajında büyük bir değişiklik yapan Tuğba Melis Türk, radikal bir kararla beline kadar olan saçlarını kestirerek karamel renge boyattı. Canlandırdığı rol için böyle bir teklif geldiğinde hiç düşünmeden kabul ettiğini söyleyen güzel oyuncu, "Köklü bir değişiklik yaptım. İyi ki de yapmışım. Set ortamı çok güzel. İyi ki buradayım, bütün ekip uyumlu, bunu her zaman her sette yakalayamıyorsunuz. Burada olduğum için çok mutluyum" dedi.
Ailesiyle başı dertte...
Oldukça zor bir rolü canlandırdığını söyleyen Tuğba Melis Türk, "Her insan sevdiğini kaybettiğinde gözü kimseyi görmez, eşini kaybettiği için intikam peşinde koşan bir kadını canlandırıyorum. Nazlı çok güçlü ve aynı zamanda naif, insanlara değer veren bir kız ama hayatında ki en büyük kinini ailesinden annesine ve kardeşine besliyor. Ailesinin kabul etmediği biriyle evlendiği için dışlandığını düşünüyor" dedi.
Yapımcılığını İrfan Şahin'in yaptığı, yönetmenliğini Serhan Şahin'in üstlendiği Tutsak'ta başrolleri Pamir Pekin, Gülper Özdemir, Tuğba Melis Türk, Caner Şahin, Seray Gözler, Ayda Aksel ve Murat Balcı gibi ünlü isimler paylaşıyor.
Tuğba Melis Türk ve Murat Balcı 'Tutsak' dizisinin çekimlerinde birlikte objektiflere poz verdiler.
Tuğba Melis Türk, Kanal D ekranlarında yayınlanan yeni dizisi "Tutsak" ile oldukça iddialı.

Editör: TE Bilisim