Önder Açıkbaş'ın televizyon programında canlandırdığı bir karakterinden yola çıkarak hayata geçirdiği “Mazlum Kuzey”de Erkan Can, Seçil Buket Akıncı, Turhan Selçuk Yerlikaya, Kahtalı Mıçı, Tonguç Oksal ve konuk oyuncu olarak da Dilberay, Murat Dalkılıç, Bahtiyar Engin, Açelya Elmas, Tolgahan Sayışman, Zeynep Sena Tatari gibi renkli bir ekip “Mazlum Kuzey” setinde buluştu.

Önder Açıkbaş & Seçil Buket Akıncı

 

İlk olarak Antalya’da çekimlerine başlayan ekip şu an İstanbul’da çekimlerini sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde sette basın mensuplarıyla buluşan Önder Açıkbaş, Erkan Can’la birlikte oldukları için ne kadar mutlu olduğunu sık sık konuşmalarında dile getirirken, bunun büyük bir şans olduğunu ve teşekkürlerini her fırsatta usta oyuncuya iletti.

 

Karagül ve Kardeş Payı dizilerinde rol alan Turhan Selçuk Yerlikaya ve Seçil Buket Akıncı ise dizileri sezon finali yapar yapmaz büyük bir heyecanla “Mazlum Kuzey”in setine geldiklerini anlattılar.

 

“ÇORUM’UN DÜNYAYA ARMAĞANI MAZLUM KUZEY”

 

Kış sezonunda sinemaya kahkahayı taşımaya hazırlanan filmi konusu ise şöyle; "Çorum'un dünyaya armağanı, genç kız rüyası, fantazi müziğin prensi Mazlum Kuzey", sahnelerde fırtına gibi esmektedir!

 

Can yoldaşı Tıfıl ile birlikte çalıştıkları pavyonda büyük bir ciddiyetle işlerini yaparken, kendilerini önce kapının önünde sonra organ mafyasının kapısında bulur!

 

Borçlarını ödemek için girişimci ve yaratıcı kişilikleri devreye girer. Mazlum ve Tıfıl Amsterdam'da marjinal düğünlerde şarkı söylemekten, beyaz yakalıların dünyasındaki iş görüşmelerine, yerli akıllı telefon yapmaktan doğrudan satış kanallarında tüy dökücü krem satmaya kadar uzanan, traji-komik iş denemeleri yaparlar.

 

Hepsinde başarısız olduktan sonra tam tüy dökücü kremlerden parayı bulduk derken sattıkları kremin tüy dökmek yerine tüy çıkarmasıyla tüm umutları söner. Zira ev sahibesi Dilberay da bu kremlerden almış ve bıyıkları çıkınca onları evden kovmuştur.

 

Beş parasız sokakta kalmışken, Tıfıl evdeki faturaların arasında bulduğu bir mektubu çıkarır. Mektup maddi sorunlarına kesin çözüm bulacaktır. Ancak bu kez de hayat Mazlum’u aşk ve dostluk arasında bir seçim yapmaya zorlamaktadır!

Editör: TE Bilisim