Show TV’nin yeni dizisi ‘Ustura Kemal’ tüm oyuncu ve yapım ekibinin de katılımıyla gerçekleşen muhteşem bir galayla yayına girdi. Dizi, Show TV ekranlarında yayınlanırken aynı zamanda da bir alışveriş merkezinin sinema salonunda oyuncular ve dizi ekibi için düzenlenen galada yayınlandı. Düzenlenen gala gecesine; oyuncuların yanısıra Süreç Film ailesi ve Show TV yöneticileri de katıldı.

SALONDA ALKIŞ KOPTU
Çekimleri Heybeliada’da devam eden ‘Ustura Kemal’, Kanyon Alışveriş Merkezinde bulunan sinema salonunda muhteşem bir galayla gösterime girdi. Uzun bir hazırlık sürecinin ardından seyircisiyle buluşan ‘Ustura Kemal’, adeta sinema tadında bir gösterime imza attı. Aynı zamanda da Show TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Ustur Kemal, seyirciden de büyük beğeni topladı.Sinema salonunda yankılanan ‘Ustura Kemal’in naraları ise izleyicilerden büyük alkış topladı. Bir yanda Ustura Kemal’in naraları, diğer yanda da seyircinin alkışları birbirine karıştı.

HERKES ORADAYDI

Oyunculardan teknik ekibe kadar dizide emeği geçen herkes Kanyon Alışveriş Merkezinde bulunan sinema salonunda dizinin galasına katılarak diziyi ilk kez izledi. Dizinin galasına; Oktay Kaynarca eşi Melek Angun’la, Naz Elmas ise annesi Meral Elmas’la katılırken, Emre Kınay başta olmak üzere diğer tüm oyuncu ve yapım ekibi de galaya katıldı.

Editör: TE Bilisim