Dizinin bu bölümünde; Rıza, Deniz’e söylediği ayrıldık yalanı ortaya çıkmasın diye Nurhayat’ı terasa çıkartmıyor. Ancak, Deniz ve Nurhayat’ın önlenemez karşılaşması gerçekleşir.

Rıza, Deniz’e söylediği ayrıldık yalanı ortaya çıkmasın diye Nurhayat’ı bir türlü terasa çıkartmaz. Ancak Rıza’nın tüm çabaları boşunadır. Deniz ve Nurhayat’ın önlenemez karşılaşması gerçekleşir. Aralarında geçen diyalog her an foyasının ortaya çıkmasından korkan Rıza’yı şaşırtır. İki kadın bir daha yan yana gelmesin diye çabalayan Rıza’nın silahı fena geri teper. Rıza, Deniz, Nurhayat ve Çağatay birlikte akşam yemeğine çıkmak zorunda kalır. Açılay ise eve tiyatro maskları alır. Ancak duvarda dekoratif olarak duran bu maskların yüzleri biraz korkutucudur. Yanmış bir tiyatrodan kurtarılmış bu masklar önce Emir’i fena korkutur.
Korktuğunu saklayan Emir bu çirkin yüzlerden kurtulmaya çalışır. Ancak bu kolay olmaz. Orçun’un derslerinde başarısız olması Gülistan’ı tedirgin eder ve Açılay’ın tavsiyesi ile onu bir psikoloğa götürür. Aynı doktora, saçı döküldüğü için Bora ve morali bozuk olduğu için Tülay’ın da gitmesi karışıklığa neden olur. Bora’yı Açılay ile evli zanneden Gülistan, Tülay’ın evlerine çok sık gelmelerinden rahatsız olup bu durumu Şehmuz’a bildirir. Bora ile konuşmaya giden Şehmuz bu kez de onu psikoloğun yanında görünce açar ağzını yumar gözünü. Rıza’nın bütün bahanelerine rağmen 4’lü akşam yemeği gerçekleşir. Rıza ile ayrıldıkları için Nurhayat’a yardımcı olmaya çalışan Deniz, onu Çağatay’a ayarlamayı planlamaktadır ama başarılı olamaz.

Ekranların sevilen dizisi Yalan Dünya'da Beyazıt Öztürk'ü sürprizler bekliyor

Editör: TE Bilisim