Koliba Film’den Yine Bir Başyapıt...
YILANLARIN ÖCÜ

Cemal Şan Yönetiyor... Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Rüçhan Çalışkur, Ahmet Varlı Başrolleri Paylaşıyor...
Kara Bayram, yangında kurtardığı, kimsesiz kalan Fatma’ya aşık olur...
 
Fakir Baykurt’un ünlü eseri Yılanların Öcünden televizyona aktarılan Koliba Film imzalı dizi, 27 Ağustos Çarşamba akşamı Show TV izleyicileriyle buluşacak.

Anadolu’nun keşfedilmemiş güzellikleri ile dolu ücra bir köyündeki insanların yaşamından kesitleri ve aşkları anlatan dizinin yapımcılığını Koliba Film-Ata Türkoğlu üstleniyor.
 
Senaryosunu Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu’nun kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda Cemal Şan oturuyor.Müzikleri Kalan Müzik-Hasan Saltık yapıyor.
 
Dizide, aşkı uğruna her şeyi göze alan, köyün mert ve yiğit delikanlısı Kara Bayram, hayatın kötü sürprizler hazırladığı güzeller güzeli Fatma, varlığını Kara Bayram’a adamış olan Zahide, hayatın oyunları karşısında duvar olmuş, eğilmez, bükülmez, yıkılmaz Irazca, saf , masum sevginin sembolü olan Haceli ve Karataş Köyü sakinlerinin başlarından geçen dramatik olaylar ekranlara yansıtılıyor.


Yılanların Öcü’nde, başrolleri, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı ve Rüçhan Çalışkur paylaşıyor. Cemal Şan’ın yönettiği dizide, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil,  Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet, Sibel Şişman ve Erden Alkan da rol alıyor.

 Yılanların Öcü’nün 27 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00’de Show TV’de yayınlanacak 1. Bölümünün özeti ise şöyle;

“Bayram teskeresini almaya birkaç gün kala, askerlik yaptığı kasabada çıkan yangında mahsur kalan güzeller güzeli Fatma ve kardeşi Ömer’i alevlerin arasından kahramanca kurtarır. Yangında, her şeyini kaybederek kimsesiz kalan Fatma’ya aşık olur. Teskeresini aldığı gün Fatma’ya hislerini anlatmak ve onunla birlikte köyüne gitmeyi teklif etmek üzere hastaneye gider. Ama Fatma ve Ömer’in, uzaklardaki bir akrabalarının  yanına gitmiş olduklarını öğrenip hayal kırıklığı içinde köyüne dönmek için yola çıkar..

Bayram, köyüne döndüğünde, onun askerden gelişini dört gözle bekleyen Irazca’nın, kendisini, ahretliği Mahmure’nin güzeller güzeli kızı Zahide ile evlendirmek istediğini öğrenir. Bayram, yaşadığı köyün, tarlaların ve toprakların sahibi olan Necip Hünkaroğlu’na askerden geldiğini bildirip, saygısını göstermek için konağa gittiği anda; gözlerine inanamayacağı çok büyük bir sürprizle karşılaşır.”
 
YAPIMCI- Ata Türkoğlu-Koliba Film

YÖNETMEN-Cemal Şan

SENARYO-  Esen Ali Bilen, Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu

OYNAYANLAR- Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı, Rüçhan Çalışkur, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil,  Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet ve Erden Alkan.

MÜZİK- Kalan Müzik-Hasan Saltık

YAYIN TARİHİ-27 Ağustos Çarşamba 20.00 SHOW TV

Editör: TE Bilisim