8 ay once açılan Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi ilk meyvelerini veriyor…  180 öğrencinin eğitim gördüğü okuldan bir üst sınıfa geçen 25 örenci bugün sertifikalarını ünlü oyuncu Dağhan Külegeç’in elinden alacaklar. Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde ki tören saat 21.00 ‘de başlayacak.

Ayşe Erbulak "Oğlumla gurur duyuyorum" dedi

Özden Özgürdal & Dağhan Külegeç

Ayşe Erbulak: Oğlumla gurur duyuyorum!
 
Erbulak Oyunculuk ve Yazarlık Evi'nin kurucularından Ayşe Erbulak, “Dağhan Külegeç, diziden kazandığımı lüks yaşama değil sanata ve eğitime yatırıyor. Oğlumla gurur duyuyorum. Altan Erbulak’ın torununa da bu yakışırdı. Kan, ter, gözyaşı akıttığımız, güldüğümüz, ağladığımız günlerin sonuna geldik. İlk mezunlarımızı veriyoruz. Herkesi gençlerin sahneleyeciği “Tiyatro Bileti’ adlı oyuna bekliyorum”dedi.
 
Toron Karacaoğlu, Sevinç Erbulak, Füsun Erbulak, Dağhan Külegeç, Özden Özgürdal, Ülkü Aşaröz, Cüneyt İngiz, Burcu Alkan gibi hocalardan ders alan 25 öğrenci temel eğitimlerini alarak bir üst sınıfa geçmeye hak kazandılar.  5 ayrı yaş kategorisindeki  oyunculuk sınıfları bir yıllık uğraşlarının sonunda büyük prodüksiyonlarla yarışabilecek profesyonellikte ilk oyunlarını hazırladılar.
Öğrenciler 26 Mayıs Salı akaşmı saat 20.00 ‘de Göztepe de Halis Kurtça Kültür Merkezi’nde “Tiyatro Bileti” adlı oyunu sahneleyecekler.
 
Oyunun adı ; TİYATRO BİLETİ
Tarih; 26 mayıs 2015
Saat ; 20.00
Törenin Başlama Saati: 21.00
Mekan ; Halis Kurtça Kültür Merkezi / Göztepe
Editör: TE Bilisim