İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği’nin (İDDMİB), ilk kez düzenlediği ‘Metalik Fikirler 1. Arge Proje Pazarı ödül töreni finalinde sahneye çıkan ünlü televizyon yapımcısı Acun Ilıcalı, televizyonculuğa başlaması ve bugüne kadar yaşadığı ilginç olayları paylaştığı gösteride izleyenlerden bol bol alkış aldı.

Burcu Esmersoy’un sunuculuğunu üstlendiği geceye Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi, İstanbul Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim Çağlar’ın yanı sıra ihracatçı birlik başkanları, işadamları ve proje sahipleri katıldılar.

Ünlü TV yapımcısı Acun Ilıcalı, televizyonculuğa başlamasının öyküsünü ve bugüne kadar başına gelen ilginç olayları görüntüleriyle anlattığı gecede katılımcılardan bol bol alkış aldı.

Geceye ev sahipliği yapan İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, Ilıcalı’nın yıllardır televizyonlarda başarılı projelere imza attığını ve yeni formatları Türkiye’ye getirdiğini söyledi. Öztiryaki, “Yenilikçiliği ve proje geliştirmeyi teşvik etmek için düzenlediğimiz bu organizasyonda Acun’un sahne almasının özel bir önemi var” dedi.

410 projenin yarıştığı ödül töreninde dereceye girenlere toplam 100 bin TL ödül dağıtıldı. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, ödül verdiği proje sahiplerini ayrıca sanayicilerle bir araya getirerek üretim sözü aldı
İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, Acun Ilıcalı’ya çiçek verdi
Editör: TE Bilisim