Sektörde ilklerin öncüsü olan Bisse, 2 sezon koleksiyonunu birden tanıtarak yeni sezonlarda da iddiasını sürdürüyor. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy’un yaptığı özel gecedeBisse yöneticileri ve ekibi44. yıl pastasını sahnede kestiler. Defilenin sonunda sahneye çıkan Mustafa Kefeli büyük alkış aldı. Gecenin sonunda misafirler Avantgarde Müzik Organizasyon ve Sahne Sanatları yönetiminde DJ Mert Levent’in müzik direktörlüğündeki afterparty’de eğlendiler.

Hedef Saygı Duyulan Bir Dünya Markası Olmak

Geceye ev sahipliği yapan Bisse Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kefeli sahneye çıkarak 44 yıl önce başlayan hayalinin gerçeğe dönüştüğünü ve bugün markalarını dünyaya tanıtmayı başardıklarını belirterek şimdi ise hayalinin dünyada tanınmanın ötesine geçerek saygı duyulan bir dünya markası haline gelmek olduğunu belirtti. Şuanda Bisse olarak yurtiçinde 30 mağaza yurtdışında da 7 mağazalarının olduğunu söyleyen Kefeli; “Dubai, Kazakistan, Azerbaycan ve İngiltere olmak üzere ilgili ilk etapta 4 yeni ülke ile 2020 yılı içinde büyümeyi hedefliyoruz. Devamında ise 2025 yılına kadar 18 yeni ülkede varolmayı planladık. Başka bir deyişle mağazamızdaki meşhur Türk kahvemizi dünyaya ikram etmek için yola çıktık ve hayalim hedeflerimizi tam yakalamak. ” dedi. Kefeli başarısında ilk günden beri arkasında olan eşi, çocukları ve ekibine teşekkür etti.

Doğa, Sanat ve Tarih İzleri Taşıyan Koleksiyon

Sektörde 44. yılına giren ve erkek modasına yön veren markanın 2020 İlkbahar&Yaz ESSENCEkoleksiyonu sanat ve doğa arasındaki geçişi en öz haliyle yansıtıp, tabiatın özündenve sanatın estetiğinden ilham alarak hazırlandı. 2020-2021 Sonbahar&Kışkoleksiyonunda ise geçmişten bugüne taşınan mirasını, tarz ve kalitesini koleksiyonun tamamında değinmeyi ön planda tutup, modern hissettiren, aynı zamanda tarih duygusundan izler taşıyan özel tasarımları sunacak.

Ecem - Ongun Kefeli

Birlikte İlkemiz Sanatla Sanayiye Erişmek” kelimelerinin baş harflerinin marka ismini oluşturduğu Bisse, ekip çalışmasına verdiği önem ve yarattığı sanatıyla ilk günden bugüne sektöründe lider konumunda olmaya devam ediyor.

Davete katılanlar arasında İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İdris Güllüce, Turgut Toplusoy, Mithat-Çiğdem Erdem, Fatih-Figen Kıral, Neşe Sert, Süleyman-Nurcan Çetinsaya, Erkan Özerman, Emre Kızılırmak, Mehmet Sevigen, Polat Yağcı, Orhan Gencebay-Sevim Emre, Mustafa Sarıgül, Faruk Saraç, Ziya-Filiz Yılmaz, İsmail Gülle gibi isimler vardı.

Editör: TE Bilisim