Alışıla gelmiş lezzetleri kendine özgü yeniliklerle sofrasına taşıyan Bodrum Mantı; Göktürk, Ataşehir ve Orya Park Ümraniye’de açacağı yeni şubeleriyle İstanbul’daki zincirini genişletiyor…

 İstanbul’da Arnavutköy, Fenerbahçe, Bağdat Caddesi, Ulus ‘ta Ege’nin esintisini eşsiz lezzetleriyle buluşturan Bodrum Mantı; Ataşehir, Göktürk, ve Orya Park Ümraniye’de açacağı yeni şubelerinin heyecanını yaşıyor.  Büyüme hedeflerini müşterilerinin talepleri doğrultusunda gerçekleştirmeyi amaçlayan Bodrum Mantı, 3 yeni şubeyle toplamda 10 şubeye ulaşacak. 2004 yılından beri mutfağındaki usta aşçıları ve yenilikçi mönüleriyle beğeni kazanan Bodrum Mantı, yeni şubelerinden ilkini 20 gün sonra Orya Park Ümraniye’de açacak.

Yenilikleriyle göz dolduran Bodrum Mantı, üretimi kendi imalathanelerinde yaparak tek bir noktadan bütün şubelerine dağıtım yapıyor. 20 kadının elinden çıkan ürünler Bodrum Mantının mönülerinde Bihter olarak müşterilerin beğenisine sunuluyor.  Aşk-ı Memnu dizisinin Bihter’ini mönüsüne taşıyan Bodrum Mantı, başta Arap turistler olmak üzere yerli ve yabancı misafirlerinin ilgisini üzerine toplamayı başardı.
Bodrum Mantı'nun kurucusu Cengiz Yanar

Sanat ve iş dünyasından ünlü isimlerin müdavimi haline gelen Bodrum Mantı kurucusu Cengiz Yanar, zincirlerine eklenecek yeni şubeleriyle ilgili “3 yeni şubeyle toplamda 10 şubeye ulaşıyoruz.  Şubelerimizi müşterilerimizin talepleri doğrultusunda belirliyoruz. Amacımız müşterilerimize ulaşabileceğimiz doğru noktalarda var olmak. Geçen yıl 15 ton olan kapasitemizi bu yıl 20 tona çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. “ açıklamasında bulundu.
Mantının sarımsaklı yoğurtlusundan başkasını bilmem diyenlere kapılarını çıtır çıtır lezzetleriyle açan Bodrum Mantı’nın 24 saat kesintisiz hizmet veren Arnavutköy ve Fenerbahçe şubeleri ile Bağdat Caddesi, Ulus ve yeni şubeleriyle ilgili detaylı bilgiye www.bodrummanti.com.tr  adresinden 
Editör: TE Bilisim