Çağla Şikel marka yüzü oldu

Bir çok başarılı işte imzası olan ünlü model ve sunucu Çağla Şıkel, moda ve trend denilince akla ilk gelen Türkiye’nin sevilen e- ticaret sitesi TRENDYOL.COM’un ‘Milla by trendyol’ markasının yüzü oldu! İlkbahar ve yaz ayları için birbirinden şık parçalar hazırlayan Milla by trendyol’un yeni sezonu için ünlü top model Çağla Şıkel objektif karşısına geçti. Markanın yeni yüzü Çağla Şıkel ile keyifli bir çekim gerçekleştiren Milla by trendyol, muhteşem fiziği ve enerjisi ile herkesi etkileyen Çağla Şıkel öncülüğünde kadınların ilham kaynağı olmaya devam edecek.
Milla by trendyol’un 2015 İkbahar-Yaz koleksiyonu Zen, Militer ve Gece olmak üzere üç konsept ile başlıyor. Siyah, beyaz, acik mavi ve pudra renklerin öne çıktığı Zen Koleksiyonunda minimal detaylar ve modern kesimler dikkat çekerken, Militer Koleksiyonda fıle ve sırt detayları gold ve haki tonlar ile harmanlanıyor.
Milla by trendyol denilince ilk akla gelen koleksiyonlarından biri olan Gece koleksiyonunda ise davetlerde giyilebilecek, fark yaratan detayların hakim olduğu, mavi, kırmızı, siyah ve beyaz tonların öne çıktığı birbirinden şık gece kıyafetleri yer alıyor.
Şehirli, çalışan, sosyal ve dinamik kadınlardan ilham alınarak hazırlanan birbirinden özel koleksiyonları kaliteli ve hesaplı almak isteyenler için aksesuardan ayakkabılara kadar geniş ürün yelpazesi olan Milla by trendyol, bu sezon top model Çağla Şıkel kampanyaları ile moda severlerin vazgeçilmez adresi olacak.
Çağla Şıkel ‘Milla by trendyol’un Marka Yüzü Oldu!
Editör: TE Bilisim